Barion Pixel
Szerző: Vas Megyei Főügyészség 2017. október 18.

Fogva tartott és fenyegetett egy nőt egy férfi Szombathelyen

A hajánál fogva húzott be egy nőt egy parkerdei házba egy férfi Szombathelyen, majd többször megrúgta és ütötte is a sértettet, akit egy napig a házban tartott, mielőtt a rendőrök kiszabadították.

A Szombathelyi Járási és Nyomozó Ügyészség a sértett sanyargatásával elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki egy napig fogvatartott egy nőt a szombathelyi parkerdőben lévő hétvégi házban.

A vád szerint az ittas állapotban lévő vádlott 2016. november közepén a szombathelyi parkerdőben lévő telekre vitte a sértettet gépkocsival. A nőt akarata ellenére a hajánál fogva behúzta a telken lévő házba, és egy napon keresztül arra kényszerítette, hogy ott maradjon.

A fogvatartás ideje alatt a vádlott több alkalommal megrúgta, megütötte és életveszélyesen megfenyegette a sértettet, összetörte a ház berendezési tárgyait, és a nő mobiltelefonját is.

A sértett a bántalmazások következtében 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A rendőrség közbeavatkozása szakította meg a bűncselekmény elkövetését.

A Szombathelyi Járási és Nyomozó Ügyészség a vádlottal szemben börtönbüntetés kiszabását indítványozta.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.