Szerző: 112Press 2019. november 28.

Látványos a világító óriáskerék, de tessék inkább az utat nézni!

A vasi megyeszékhelyen szerdán este nagyon sok gépjárművezető rácsodálkozott a messziről látszó, vibrálóan kék, monumentálisnak tűnő építményre. Ezzel csak akkor van baj, ha a kékre ráfeledkező sofőr nem veszi észre a pirosat.

Szerdán délután tesztüzemben bekapcsolták a világítását a frissen épült, 50 méter magas óriáskeréknek, a szerkezet pedig tucatjával vonzotta magához az érdeklődőket, a környező utcákból is.

A Szombathelyi Advent óriáskereke tesztüzemben - légifotó

A szombathelyi épületek fölé magasodó kerék jól látszik a legfontosabb belvárosi utakról és mivel eddig nem volt hasonló óriáskerék ennyire frekventált helyen a városban, ezért rengetegen rácsodálkoznak.

A Szombathelyi Advent óriáskereke tesztüzemben - légifotó

Mi azt kérjük a járművezetőktől, hogy ők továbbra is figyeljék az utat, hogy koccanás nélkül érjenek az úticéljukhoz, az utasok viszont nyugodtan fotózzák, kommentálják a látottakat. A kék fényben úszó szerkezet kilométerekről látszott.

A Szombathelyi Advent óriáskereke tesztüzemben - légifotó

Mi most a levegőből és kivilágítva mutatjuk meg az elmúlt napokban legtöbbet fotózott szombathelyi látványosságot, amit a Borostyánkő áruház parkolójában állítottak fel a Szombathelyi Advent részeként és ami november 29-től lebegteti a magasba az érdeklődőket.

Óriáskerék Szombathelyen, a Borostyánkő áruház parkolójában

 

 

Óriáskerék a Szombathelyi Advent 2019. helyszínénHozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.