Barion Pixel
Szerző: Olvasói videók / 112Press 2019. március 30.

Olvasó videók: német katonai konvoj, lángoló szeméttelep és nem működő sorompó

A 86-os főúton katonai konvojt, a 88-as főúton nem működő fénysorompót, Jásztelek közelében pedig lángoló szeméttelepet örökítettek meg olvasóink, mi pedig megmutatjuk a videókat.

Olvasónk Körmend közelében haladt a 86-os főúton, amikor belefutott a Rédics felől érkező, német rendszámú katonai konvojba.

A 88-as főútról ismét nem működő sorompóról kaptunk hírt. Korábban innen élő bejelentkezésben mutattuk meg, hogy vajon megállnak-e a járművezetők és körülnéznek-e áthajtás előtt? Most olvasónk küldött éjszakai felvételt.

 

Információnk szerint a jelzőberendezés még délután hibásodott meg, az alábbi felvétel 13 óra után készült.

Nem működött a fénysorompó a 88-as főúton

Megijedni nem kell ilyen esetekben, meg kell állni (még akkor is, ha a mögöttünk érkező dudál és a haját tépi), majd ha biztonságos az áthaladás, akkor el lehet indulni. A szerelvények ilyenkor kis sebességgel érkeznek az átkelőhöz és hangjelzést is adnak. Időnként ezt kihasználva néhány sofőr az autójával  "átsuhan" a mozdony előtt. Nekik is mutatunk egy korábbi videót, ahol 30 km/órával érkezik a mozdony.
 

A harmadik videót Jásztelek mellől kaptuk. Országos tűzgyújtási tilalom van érvényben, de a tűzoltók így is az ország számos pontján küzdenek a lángokkal. Itt éppen egy szeméttelepen tombol a tűz.
 

A videókat köszönjük olvasóinknak!

 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.