Barion Pixel
2015. június 26.

Nyerj okostelefont bizonyítvánnyal - 3,5-ös átlagtól!

Nem lehet mindenki színötös, ezért mi lejjebb tettük a lécet. Most 3,5-ös átlagtól nyerhetnek egy okostelefont okos gyerkőcüknek azok a szülők, akik játszanak velünk.

 

*** A játék lezárult! Köszönjük a beérkezett pályázatokat! Sorsolás augusztus 6-án.***

A nyertesek listájához klikk ide!

 

Frissítés: váratlan munka miatt az ország másik felébe kell utaznunk több napra, a sorsolás dátumát ezért módosítottuk, ezzel együtt a beküldési határidőt is!

Röviden a lényeg

  • Küldje be gyermeke idei bizonyítványának másolatát (akár mobillal fotózott is jó) a news@112press.hu címre 2015. augusztus 3-ig
  • A levélbe írja be nevét, mobiltelefonszámát
  • Lájkolja a 112press.hu oldalt a jobb felső sarokban
  • Várja a sorsolást

Bővebben...

Kiosztották a bizonyítványokat, most lehet lazítani egy kicsit a nyári szünetben. A Facebook-ot ellepték a színötös bizonyítványok képei, de azoknak sem kell szégyenkezniük, akiknek becsúszott néhány rosszabb jegy, ha hajtottak azért, hogy kihozzák magukból a maximumot.

Okostelefont sorsolunk a jó bizonyítványért

Mi most azoknak a szülőknek adunk lehetőséget a nyerésre, akik úgy gondolják, gyermekük megérdemel egy ilyen készüléket. Annyi csupán a feltételünk, hogy a bizonyítvány átlaga  legalább 3,5 legyen. A testnevelés jegyet nem kell beszámítani, ha ezen múlik a dolog...

És mit sorsolunk? Egy középkategóriás Elephone P6000 telefont. Nem csúcskészülék, de nem is kell szégyenkeznie vele annak, aki megnyeri. A modern, 64 bites, négymagos processzorral szerelt 5"-os kijelzős készülékben 2 GB RAM és 16 GB ROM kapott helyet. A 4G képes telefonba két SIM-kártya helyezhető, a helymeghatározásról GPS modul gondoskodik és ha valaki fotózni is szeretne, azt 13 megapixeles felbontásban teheti.

Elephone P6000

Nem rossz, ugye?

Jelentkezés a sorsolásra

Mit kérünk ezért? Emailben a gyerkőc idei bizonyítványa osztályzatokat tartalmazó lapjának beszkennelt, vagy lefotózott másolatát és a beküldő szülő nevét, telefonos elérhetőségét. Ezen kívül már csak egy lájkot a 112press.hu főoldalán, a jobb felső sarokban a beküldő részéről. A leveleket a news@112press.hu címre várjuk, Bizonyítvány tárggyal.

Elephone P6000

Amit ígérünk: senki nem fog tőlünk spam-et, reklámot, nyúlfiókát kapni és az adatokat nem osztjuk meg harmadik féllel. Ezen kívül a telefon sorsolása nyilvános lesz 2015. augusztus 6-án, Szombathelyen. 

A telefonon kívül kisorsolunk még 10 darab USB3.0 szupergyors pendrájvot is.

A nyertesek listáját nyilvánosságra hozzuk.

Elephone P6000

 

Beérkezési határidő: 2015.07.24. 23:59:59   2015.08.03. 23:59:59

A sorsolás menete:

A beérkezett másolatokat NEM nyomtatjuk ki, hanem környezetbarát módon egy mappába kerülnek, majd sorszámot kapnak. Az összes másolat egy tömörített, jelszóval védett fájlba kerül, amit augusztus 5-én feltöltünk egy tőlünk független tárolóhelyre, ahol a feltöltés dátuma nem módosítható.

Augusztus 6-án Szombathely, Fraknó utca 18. sz alatt kisorsolásra kerül a tizenegy nyertes sorszám, telefon + 10 pendrájv sorrendben, illetve ezután kisorsolásra kerül 11 pótnyertes is. Amennyiben az elsőként kisorsolt sorszámhoz tartozó bizonyítvány beküldője nem veszi át a nyereményét, vagy nem felel meg a kiírásnak (azaz pl. nem lájkolta a 112press.hu oldalát), akkor az első pótnyertes kapja a telefont, amennyiben megfelel a kiírás feltételeinek.

Elephone P6000

A nyereményt - amennyiben nem Vas megyei a nyertes - postai úton juttatjuk el a nyertesnek.

A sorsolás nyilvános, a nyertes sorszámokat a sorsoláson megjelentek húzzák ki.

A nyeremény készpénzre nem váltható.

Elephone P6000

A játékban a 112Press Hírügynökség munkatársai, illetve közvetlen családtagjai nem vehetnek részt. A Facebook semmilyen formában nem vesz részt a játék szervezésében és lebonyolításában. Részletek a vonatkozó cikkben található részvételi szabályzatban.


Kapcsolódó hírek

Szavazás

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.