Barion Pixel
Szerző: 112Press 2021. október 10.

Volvo nyergesvontatóval, kürtszóval érkezett a vőlegény a szombathelyi templomhoz

A hosszú, hangos kürtszó és dudálás ezúttal nem egy újabb balesetveszélyes szituáció kísérője volt a Szent Imre herceg utcai körforgalomnál. Az érkező Volvo nyergesvontató fürgén betolatott a Krisztus Király templom udvarába. Videó.

A dudálás általában balesetveszélyt, stresszt és indulatokat jelez a hétköznapokban. A kamionok kürtje pedig alaposan megrezegteti a dobhártyákat. Ezúttal azonban egy vidám menetet örökítettünk meg a szombathelyi Szent Imre herceg utcában.

A feldíszített Volvo és a mögötte érkező, szintén virágdíszes autók egyértelművé tették, hogy hamarosan egy pár köti össze tartósan az életét. A nyergesvontató betolatott a Krisztus Király templom udvarába és a vőlegény, Lacsics Gábor szállt ki belőle.

A Krisztus Király templom előtt állt meg a Volvo nyergesvontató, Szombathelyen

Mint kiderült, a hozzátartozók sem tudták, mivel érkezik a vőlegény és ezt neki is csak az utolsó pillanatban árulták el a barátai. A fiatalember ragyogott a boldogságtól, amikor kiszállt a járműből és odalépett választottjához, Csóka Fannihoz.

A vőlegény nyergesvontatóval érkezett Csóka Fannihoz

Az ifjú párt lefényképezték a kamion előtt, ezután tettünk fel a vőlegénynek néhány gyors kérdést, mindenféle előzetes egyeztetés nélkül, de ezt egyáltalán nem bánták és hozzájárultak ahhoz is, hogy a felvételt róluk és a dudáló nyergesvontatóról olvasóinkkal is megosszuk.

Feldíszített Volvo

A fiataloknak nagyon sok boldogságot kívánunk!

A kamion egyik kísérőautója, egy Renault Koleos

Megjegyzés: Bár a 112Press szlogenje a "Ne találkozzunk az utak mellett!", az ilyen szituációk azonban természetesen kivételt képeznek.

- Kérjük, iratkozzon fel Youtube csatornánkra! -

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.