2019. április 07.

Autósorsolás okozott több kilométeres dugót Oberwart közelében

Egy Mercedes személyautó volt a fődíja annak a nyereményjátéknak, amit az ausztriai Oberwart (Felsőőr) bevásárlóközpontjában sorsoltak ki szombaton délután. Mivel a jelenlévők között sorsolták az autót, így megindult a roham.

Több ezren várták a fődíj kisorsolását

A 10. születésnapját ünneplő bevásárlóközpont, az EO (Einkaufszentrum Oberwart) hirdetett 2,5 hónapig tartó nyereményjátékot, amelynek a fődíja egy Mercedes személyautó volt. Ezt azok  nyerhették meg, akik a játék időtartama alatt vásároltak valamit az EO-ban, bedobták a szelvényüket és személyesen is részt vettek a sorsoláson.
 
Több kilométeres dugókat okozott a nyereménysorsolás
Ez utóbbi kitétel miatt indult hatalmas roham Oberwart felé szombaton délután. Akik Magyarország, Bucsu felől érkeztek 3,5 kilométeres dugóban araszolhattak, de más irányból is hasonló volt a helyzet.
 
Ráfutásos baleset lassította a Bucsu felé tartókat, akik már átjutottak a dugón
 
Ennek megfelelően parkolót sem lehetett könnyen találni a környéken. autók álltak a mezőgazdasági utak mellett, a padkákon, zöldterületeken is.
 
Oberwart határa
 
A bevásárlóközpont központjában mozdulni sem lehetett, több ezer ember várta a sorsolást. Nem akarjuk elkeseríteni honfitársunkat, akinek kisorsolták a nevét a fődíjaknál, ezért nem írjuk meg, ki volt ő. Mivel nem volt ott személyesen, ezért tovább sorsoltak, majd a színpadon lévő kisorsoltak közül egy fiatal osztrák hölgy nyerte meg a legfőbb díjat, a Mercedest.
 
A szerencsés nyertes a nyeremény Mercedesben
 
Komoly nyeremény
 

Kilométeres dugókat okozott a nyereménysorsolás az EO-ban, OberwartnálHozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.