Szerző: 112Press 2021. október 18.

Szalagkorlát miatt nem tudott árokba hajtani ütközés előtt a motoros - videó

Nemeskeresztúr közelében sodródott traktor elejének egy motorkerékpár. A motoros a helyszínen életét vesztette. Helyszíni videónk.

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt vasárnap délután Nemeskeresztúr közelében. Egy Honda motorkerékpár sodródott szemből érkező New Holland traktornak. Bár az első beszámolónkban megjelent képen jól látszik, mégis többen is felvetették, hogy miért nem húzta árokba a motort a vezetője?

Helyszíni videónkban jól látszik, hogy ott szalagkorlát volt a menetirány szerinti bal oldalon, ahol a motoros észrevette a traktort és ráfékezett. Így nem volt lehetősége az árok felé kormányozni. Ide kattintva a Street View képen áttekinthető a helyszín.

Halálos motorbaleset Nemeskeresztúrnál - Honda ütközött New Holland traktorral

Arról sem szabad megfeledkezni, hogy a motorosnak vészhelyzetben nem volt ideje úgy átgondolni a dolgokat, mint az olvasóknak, a tények ismeretében.

Halálos baleset Nemeskeresztúrnál - Honda motor sodródott New Holland traktornak

A traktor vezetője is a fékbe taposott, próbálta elkerülni a balesetet.

A traktor vezetője próbálta elkerülni a balesetet

- Kérjük, iratkozzon fel Youtube csatornánkra! -

Árokba csapódott egy Honda motor Ják és Nárai között - súlyosan megsérült a motorosElesett a motorral, Fordnak csapódott a Honda VépnélHalálos baleset a 84-es főúton, NemeskeresztúrnálHalálos motorbaleset Nemeskeresztúrnál - Honda ütközött New Holland traktorralHozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.