Barion Pixel
Szerző: Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság; GYSEV 2015. július 23.

Két felnőtt és két gyerek halt meg a csornai vonatbalesetben

Négy halálos áldozata van egy vonat és egy személyautó ütközésének, amely Csornánál, egy mezőgazdasági út átjárójánál történt. A vonaton az első információk szerint nem sérült meg senki.

Személyvonattal ütközött egy személyautó Csornánál, egy mezőgazdasági út átjárójánál. A vonat maga alá gyűrte és mintegy kétszáz méteren maga előtt tolta a gépkocsit. A jármű négy utasa - egy 35 éves férfi, egy 31 éves nő, valamint egy 15 éves és egy 6 éves fiú - a helyszínen meghalt.

dsvd
Fotó:kisalfold.hu

A műszaki mentést a csornai katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói végzik – áramtalanítják a járművet, majd segítenek a roncs szétvágásában és az elhunytak kiemelésében. A vonat utasai közül az első információk szerint senki nem sérült meg - ők leszálltak a vonatról és elindultak a csornai vasútállomásra, ahonnan mentesítő buszjárattal utazhatnak majd tovább.

GYSEV közlekedési információ:

A mai napon a Sopron-Csorna vasútvonalon, Csornánál baleset történt. A rendőrségi helyszínelés idején, előre láthatólag kora délutánig Csorna-Kapuvár között vonatpótló buszok közlekednek.

Négyen haltak meg a balesetben
Fotó: Osztermann Eszter

További információk és a fotók a kisalfold.hu-n.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.