Barion Pixel
Szerző: Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság 2018. június 05.

Elsősegélynyújtásban második helyezést értek el Muraszombaton az őrségiek

Muraszombaton tartotta a Szlovén Köztársaság Védelmi és Mentési Igazgatóság Muraszombati Védelmi és Mentési Kirendeltsége és a Szlovén Vöröskereszt Muravidéki Bizottsága a XXIV. régiós Polgári Védelmi és Vöröskeresztes versenyt. A megmérettetésen a külföldi csapatok között az Őrség-Goričko-Raab Mentőcsoport második helyezést ért el.

Muraszombat 2018. 1.

A versenyfeladatokban hat kárhelyen, mezőgazdasági, ipari, közlekedési, szabadidős balesetek során megsérült személyek ellátását kellett végrehajtaniuk a versenyzőknek, mellette elméleti teszt kitöltésével is felmérték tudásukat. A verseny hasznosnak bizonyult, ugyanis nem csak eredményekkel, de rengeteg tapasztalattal térhetett haza a csapat a megmérettetésről, amelyet a beavatkozások alkalmával is tudnak kamatoztatni. A Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságot  Kovács Balázs Zsolt tűzoltó alezredes, a Körmendi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság vezetője képviselte.

Muraszombat 2018. 6.

Magyar résztvevőként Vas megyét az Őrség-Goričko-Raab Mentőcsoport képviselte, akik, második helyezést értek el a versenyben.

Muraszombat 2018. 7.

Muraszombat 2018. 3.

Muraszombat 2018. 9.

Muraszombat 2018. 4.

Muraszombat 2018. 5.

Fotó: Őrség-Goričko-Raab Mentőcsoport

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.