Barion Pixel
Szerző: TM 2014. szeptember 04.

Motoros vezetéstechnikai tréning Vépen - 2014.09.14.

Vasi motorosok figyelmébe ajánljuk a programot, ahol baráti környezetben tanulhatnak fortélyokat még a rutinos rókák is.

Ez nem fizetett hirdetés, ráadásul a szervezők előlünk szippantják el a "riportalanyokat". Akkor mégis miért adunk hírt róla? Pontosan azért, hogy ne az út szélén találkozzunk fekvő motorossal, hanem különböző rendezvényeken fussunk össze velük, amikor nyeregben vannak.

Jó lenne, ha minél több motoros venne részt hasonló tréningeken, hiszen ilyenkor fejben kerülnek helyre a dolgok, a gyakorlás pedig ahhoz kell, hogy éles helyzetben ne a pánik, hanem az ész vezesse a motoros mozdulatait. Mert egy motoros védőruházatban is nagyon sérülékeny és nem feltétlenül ő a hibás, amikor eldobja a gépet, repül, csúszik és gurul.

Az sem utolsó szempont, hogy a tréning egyik fő szervezője pár nappal korábban versenyen kívül magasan a többi versenyző előtt végzett egy vezetéstechnikai pályán. A tréning nem ingyenes, de nem is kerül horror összegbe, hiszen 3000 forintért szerezhet valaki használható tudást egy biztonságos pályán. Vajon esés esetén a motor melyik alkatrésze pótolható ennyi pénzből?

Sinkovits Tibor (jobbra) a vépi telephelyen

Képeink még a tavasszal készültek, a Szombathelyi Motorosok Egyesületének egy korábbi tréningjén, ahol jó hangulatban teljesítették a feladatokat a motorosok, de megkapták a fejmosást, ha valamit nem jól csináltak. Volt, aki sokadik nekifutásra tudott csak megcsinálni valamit, pedig rutinosnak tartotta magát. Aztán a következő próbálkozása ismét sikerrel járt. Erre jó a gyakorlás.

 

A program leírása és a szervezők elérhetősége

Képzett és tapasztalt szakember segítségével és instruálásával, egymásra épülő képességfejlesztő feladatokkal várunk bennetek. Célunk a vezetési képességek fejlesztése és a biztonságosabb járművezetés elérése a helyes vezetési technika elsajátításával.

A képzés részvételi díja 3000 Ft, amely a helyszínen számla ellenében fizetendő. Infó: 30/814-6200

Helyszín: Vép, Galambos Trans, Kassai út 73.
Időpont: 2014.09.14. (vasárnap) 8:45 - 15:00

Az esemény Facebook oldala ide kattintva érhető el
 

Kapcsolódó képgalériák


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.