Szerző: 112Press 2019. szeptember 14.

A mentők nyerték meg a HIK III. Főzőtalálkozót

A Katasztrófavédelem Petőfi-telepi gyakorlópályáján mérte össze főzőtudását 13 csapat, köztük hívásfogadók, mentők, rendőrök, tűzoltók és katonák. A verseny legjobbjának az Országos Mentőszolgálat Nyugat-dunántúli Regionális
Mentőszervezet csapata bizonyult.

Szombaton délelőtt lobbantak fel a lángok a kondérok alatt a HIK III. Főzőtalálkozón.
 
DSC_3118
 
A családi napon a Szombathelyi Hívásfogadó Központ munkatársai mellett az Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Főigazgatóság Ügyeleti Főosztály, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, az Országos Mentőszolgálat Nyugat-dunántúli Regionális Mentőszervezet, valamint a Magyar Honvédség Légi Vezetési és Irányítási Központ főzőcsapatai vettek részt.
 
DSC_3077
 
Az ételek készítése közben a versenyzők és a látogatók kipróbálhatták a Magyar Autóklub borulás-szimulátorát, amit kóstolgatás után már senkinek nem ajánlottak a szervezők.
 
wDSC_2993
 
A zsűri az idén az  Országos Mentőszolgálat Nyugat-dunántúli Regionális Mentőszervezetének étel-kreációját találta a legjobbnak.
 
 
DSC_3140
 
Második helyen a  Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság végzett, míg harmadik a a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központja (TIK) lett.
 
DSC_3136

Az étel egyediségéért járó különdíjat a a Szombathelyi Hívásfogadó Központ (HIK) IV. műszakjának csapata, a tálalásért járót pedig a Szombathelyi HIK Törzs csapata nyerte el.

A mentők nyerték meg a HIK III. FőzőtalálkozótHozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.