Szerző: Vas Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. március 07.

Kidöntött egy jelzőtáblát, majd árokba csapódott egy Mazda- vádat emelnek a sofőr ellen

Közúti baleset gondatlan okozása miatt emelnek vádat egy jánosházi férfivel szemben, aki januárban a 84-es főúton nem az útviszonyoknak megfelelően közlekedett és súlyos balesetet okozott.

Egy 44 éves jánosházi férfi személygépkocsival közlekedett 2017. január 13-án 18 óra után a 84-es számú főúton, Sárvár felől Sümeg irányába. Az autó vezetője Káld közelében elvesztette uralmát a járműve felett, kidöntött egy közúti jelzőtáblát, fának csapódott. A balesetben az autó utasa, egy 41 éves nő súlyos sérüléseket szenvedett.

Árokba csapódott Mazda Káldnál 2.

A Sárvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya a közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetése miatt folytatott nyomozást befejezte, a keletkezett iratokat a Sárvári Járási Ügyészségre vádemelési javaslattal megküldte.

Árokba csapódott Mazda Káldnál

A közúti közlekedési balesetek elkerülhetők- áll a rendrség közleméyében. Felhívják a gépjárművezetők figyelmét arra, hogy minden esetben fokozott óvatossággal közlekedjenek. Vegyék figyelembe az adott időjárási, látási és útviszonyokat, illetve számoljanak a jármű sajátosságaival is. Kellő körültekintéssel ez a baleset is elkerülhető lett volna.

Árokba csapódott a Mazda, súlyosan sérült az utasa
Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.