Barion Pixel
Szerző: Vas Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. május 12.

Ellopták a busztragédia egyik áldozatának emlékére állított szobrot

Információink szerint a deutschlandsbergi buszbaleset egyik áldozatának emlékére állították azt az értékes szobrot, amit a kőszegi temetőből loptak el. A rendőrség keresi a szobrot és az elkövetőt is.

A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen személy 2017. május 9-én, 18 óra és 2017. május 10-én, 13 óra közötti időben a kőszegi temetőben lévő egyik sírról eltulajdonított egy, a fényképen láthatóval megegyező, mintegy kétmillió-ötszázezer forint értékű, márványból készített szobrot.

Temetőből lopott, keresik

A szobor egy női alakot ábrázol abban a formában, hogy a bal kezét a feje fölé emeli, a jobb kezében pedig virágot tart. A keresett alkotás 135 centiméter magas, különös ismertető jele, hogy a talapzatának bal oldalán „SIDLO” felirat található.

A Kőszegi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az eset körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható, 06/80/555-111-es zöld számán, vagy a 107-es, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.