Barion Pixel
Szerző: Vas Megyei Rendőr-főkapitányság;112Press 2018. január 19.

Égésgyorsítót öntött élettársa mellé és meggyújtotta - emberölési kísérlet Kőszegen

Súlyos égési sérüléseket szenvedett az a nő tavaly januárban, aki egy elfajult családi vita során égett meg. A nő éppen egy összetört lámpabura darabjait szedte össze az ágyról, amikor az élettársa mellé öntötte az égésgyorsítót és meggyújtotta. A tűzoltókat járókelők értesítették. A gyújtogató férfi ellen emberölési kísérlet miatt emelnek vádat.

Háztűz Kőszegen

Szóváltás alakult ki az élettársak között Kőszegen 2017. január 14-én. A tettlegességig fajult vita során a 42 éves férfi bántalmazta az asszonyt. A nő éppen az általa sodrófával összetört lámpabura darabjait távolította el az ágyról, amikor J. Gábor a kamrából behozott égésgyorsítót az ágyra öntötte és meggyújtotta. A családi házban keletkezett tüzet az utcán közlekedő járókelők vették észre és ők értesítették a tűzoltókat. A háztűzről lapunk is beszámolt.

Háztűz Kőszegen Fotó: Berki Tamás

A nő az eset következtében az orvosi vélemény szerint súlyos égési sérüléseket szenvedett.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya az emberölés bűntett kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és a keletkezett iratokat a Vas Megyei Főügyészségre vádemelési javaslattal megküldte.

Lakóháztűz Kőszegen



 
 

 

 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.