2016. május 26.

Mercedes helyett az alkohol ütötte el a Rum határában talált férfit

Gázoláshoz riasztották a mentőket a Vas megyei Rum község határába. A bejelentő szerint egy Opel elgázolt egy férfit a település táblájánál a 8701-es úton. Az "áldozat" nehezen kommunikál. Azonnal indult a segítség és hamar kiderült, hogy a férfit sem Opel, sem Mercedes nem gázolta el, ellenben az alkohol oda-vissza letarolta.

Kitalált gázolás Rum határában - az alkoholtól esett árokba a férfi

Információink szerint az út szélén fekvő férfi mellett több autó is megállt, hogy megnézzék, kell-e segíteni. Az egyik sofőrnek a fekvő ember előadta a szomorú történetet, miszerint őt elgázolták, majd cserben hagyták. A segítőkész sofőr pedig azonnal tárcsázta a segélyhívót. A kiérkező mentőknek és a helyszínelőnek azonban azonnal feltűnt, hogy a történettel nem stimmel valami. Pontosabban a meséből semmi nem stimmelt. Az "áldozat" a rendőrnek már egy Mercedes furgonról beszélt, amit le akart stoppolni, de az elgázolta őt. Az ütközéstől a férfi a levegőbe repült úgy, hogy a furgon áthajtott alatta, majd magára hagyta az árokpartra becsapódó férfit. Legalábbis az elbeszélés alapján.

Nem volt nyoma a gázolásnak

A mesemondó valószínűleg sok Cobra11-et nézhetett, Helyszínelőket viszont talán egyet sem, így számára nem volt furcsa, hogy a nagy repülés és becsapódás ellenére semmilyen külsérelmi nyom nincs rajta és az őt elütő autóból sem tört le egyetlen szilánk sem. A Rum tábla mellett megfújatott alkoholszondán viszont bőszen villogott volna az "ALKOHOLMÉRGEZÉS!" felirat, ha lenne rajta ilyen.
 

A repülő részeg a mentőautóban jött rá, hogy ő nem ilyen lovat akart, ezért erélyesen tiltakozni kezdett a személyi szabadságának mentők általi korlátozása miatt és a "súlyos balesetet" feledve igyekezett volna meglépni. A helyszínelő azonban meggyőzte, hogy jobban jár, ha hagyja magát kivizsgálni, így a szinte öntudatlan részeget a mentők elszállították.
 

Jól látszik, hol feküdt a férfi, aki a megálló sofőröknek azt mondta, őt elgázolták

A "baleseti helyszínelés" idején az autóknak két rendőr- és egy mentőautót kellett kikerülniük a 8701-es számú főúton. Információnk szerint a rendőrség nem keresi a "cserbenhagyó" Mercedes furgont.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.