Szerző: Kovács Patrícia, Tánczos Mihály 2015. június 22.

Végzős rendőrök kibocsátó ünnepsége Körmenden - videó

Videón mutatjuk meg a 25 éves Körmendi Rendészeti Szakközépiskola kibocsátó ünnepségét, a díszmenettel, eskütétellel, beszédekkel és a jutalmak átadásával. Madártávlatból is készítettünk néhány felvételt.

 
Összeállításunk a legteljesebb összefoglalója a 25 éves körmendi iskola kibocsátó ünnepségének, meghallgathatók benne a beszédek, megtekintehtők a végzősök, a jutalmazottak, de mutatjuk a díszmenetet is..
 
DSC_6816
 
Tartalom:
 
2:01 Himnusz (légifelvételekkel)
4:05 Eskü
 
DSC_6878
 
14:01 Bebes István, Körmend polgármestere díszoklevelet adományoz, ünnepi beszéd, közben vágóképek az iskola hallgatóiról és az ünnepség nézőiről
 
DSC_6844
 
21:06 Hollósi Gábor r. ezredes, iskolaigazgató beszéde - közben légifelvétel a díszmenetről
Elismerésben részesültek: Béres Katinka őrmester, Fekete Norbert Csaba őrmester, Simon Martina őrmester, Rupert Renáta őrmester, Tóth Roland Vince őrmester,  Ferenczi Attila sen. alezredes (az Év Tanára), Baráth Zoltán közalkalmazott (az Év Dolgozója). Kerekes Máté  őrmester.
 
 
G0019943
 
 
 
DSC_6975
 
Ha tetszett az összeállításunk, vagy szeretne elsőként értesülni hasonló híreinkről, akkor kérjük lájkoljon minket a Facebook-on és iratkozzon fel Youtube csatornánkra! Köszönjük!
 

Kibocsátó ünnepség a 25 éves Körmendi Rendészeti SzakközépiskolábanHozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.