Barion Pixel
2016. április 04.

Kerékpárossal ütközött - szemtanúkat keres a rendőrség

Szombathelyi baleset szemtanúit keresi a rendőrség. Február 19-én este egy személyautó kanyarodás közben ütközött egy kerékpárossal, aki súlyosan megsérült. A baleset a Rákóczi Ferenc és Légszeszgyár utcák kereszteződésében történt.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 18010/316/2016. bűnügyi számon eljárást folytat közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, V. Gáborral szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. február 19-én 21 óra 15 perc körüli időben V. Gábor, a személygépkocsijával Szombathelyen, a Rákóczi Ferenc utcából jobbra kis ívben, a Légszeszgyár utcába történő bekanyarodása során ismeretlen körülmények között ütközött az ott közlekedő kerékpáros személlyel. Az ütközést követően a kerékpáros az úttestre esett és nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a balesetet látta, vagy annak körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható 06/80/555-111-es zöld számán, vagy a 107-es, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

(Címlapképünk illusztráció, egy másik szombathelyi balesetnél készült.)

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.