Barion Pixel
Szerző: Vas Megyei Főügyészség; 112Press 2018. augusztus 07.

Börtönbe próbált meg kábítószert küldeni – vádat emelnek a csomagküldő ellen

A Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézetbe próbált meg csomagban marihuánát küldeni egy férfi. Körmenden bolti tolvaj fogtak, aki pálinkára utazott.

Börtönbe próbált meg marihuánát küldeni – elzárhatják

A Szombathelyi Járási és Nyomozó Ügyészség csekély mennyiségű kábítószer átadásával, rendvédelmi szervek létesítményeiben elkövetett kábítószerkereskedelem bűntettének kísérlete miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a vád szerint 2017. decemberében a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézetben fogvatartott személy részére postára adott egy csomagot, mely marihuanát tartalmazott.

A csomagellenőrzés során a kábítószert a büntetés-végrehajtási intézet munkatársai megtalálták, és a rendőrséget értesítették. A Szombathelyi Járási és Nyomozó Ügyészség a vádlottal szemben elzárás kiszabását indítványozta.

 

Pálinkatolvaj Körmenden

A Körmendi Járási Ügyészség folytatólagosan, üzletszerűen elkövetett lopás vétsége miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a vád szerint 2018. márciusában 8 nap alatt hatszor lopott az egyik körmendi élelmiszerboltból pálinkát. A bűncselekménnyel okozott kár nem térült meg.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.