Szerző: 112Press 2019. május 29.

Gumihevederes John Deere traktorral érkezett a menyasszony Vépen

Nagyon sokan rácsodálkoztak a gumihevedereken haladó monstrumra és a benne utazó menyasszonyra a Vas megyei Vépen. Videónkban közelebbről is megmutatjuk a traktort, aminek elődje a legkeményebb téli hóhelyzetekben segített az utakon, az húzta ki pl. az elakadt hótolókat

A menyasszony, Kovács Szilvia igazán magasból tekinthetett le a násznépre, amikor a termetes John Deere begördült a Művelődés Háza elé Vépen.
 
 
Tancsics Zoltán, a vőlegény segítette le kedvesét a vezetőfülkéből és elindultak, hogy kimondják a boldogító igent. A vendégek közül sokan körbejárták a nem hétköznapi méretű traktort a szertartás előtt.
 
v7

 

 
Videónkban mi is ezt tettük, hiszen ennek a traktornak az elődjét többször is megörökítettük, amikor pl. elakadt hótolók kimentésére indult a legkeményebb hóhelyzetben, olyankor, amikor a Szombathelyről kivezető utakat lezárta a rendőrség.
 
Hótolók mentésére induló vépi John Deere 2013-ban Fotó Tánczos Mihály
 
A 620 lóerős, 28 tonnás, 1500 literes üzemanyagtartállyal rendelkező, non-stop munkára tervezett munkagép mindössze néhány üzemórát tudhat maga mögött, hiszen a napokban érkezett meg a vasi városba és természetesen nem menyasszonyok szállítása lesz a legfőbb feladata.
 
v8
 
Az ifjú párnak sok boldogságot kívánunk, a traktorról pedig több információ is elhangzik videónkban.
 
v5
 

John Deere traktorral érkezett a menyasszony VépenHozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.