2017. szeptember 11.

A NAV harcsapaprikással nyerte a HIK II. Főzőtalálkozót

Tizenkét csapat vett részt a Szombathelyi Hívásfogadó Központ által szervezett HIK II. Főzőtalálkozón. A rendezvényt Halmosi Zsolt vezérőrnagy, rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes nyitotta meg, aki külön szólt a hívásfogadókhoz az elmúlt napok sajtóhíreivel kapcsolatban. Videónkban meghallgatható.

A győztes csapat a kupával

A szombathelyi NAV csapata nyerte az ORFK Rendészeti Főigazgatóság Ügyeleti Főosztály Szombathelyi Hívásfogadó Központ által szervezett HIK II. Főzőtalálkozót. A győztes étek harcsapaprikás lett, kapros, juhtúrós gombóccal.

A második helyre a Hívásfogadó Központ I. műszakja került szarvaspörkölttel, a harmadik helyezést pedig a Tevékenységirányítási Központ boros, vargányás, BarTIK csülkös marhapörköltje szerezte meg. A csapatok a Petőf-telepen található tűzoltósági gyakorlópályán csillogtathatták meg főzőtudományukat.

DSC_7467

A családi napon a Szombathelyi Hívásfogadó Központ csapatai mellett a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság, az Országos Mentőszolgálat Nyugat-dunántúli Regionális Mentőszervezet, a Magyar Honvédség Légi Vezetési és Irányítási Központ, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Vas Megyei Adó- és Vámigazgatósága és a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet főzőcsapatai vettek részt.

DSC_6824

A reggeli megnyitón Halmosi Zsolt vezérőrnagy köszöntötte a csapatokat, majd beszélt a Hívásfogadó Központról is, ami eddig 16 millió hívást fogadott, illetve szóba hozta az elmúlt napok sajtóhíreit is. Az orzágos rendőrfőkapitány-helyettes beszéde videónk első felében meghallgatható.

DSC_6895

A jó hangulató főzőtalálkozón ugyan az ételeké volt a főszerep, de a lényeg mégis inkább a kapcsolatok ápolása volt. A különböző szervezetek, szolgálatok emberei kötetlenül beszélgettek egymással, amire a hétköznapokban ritkán nyílik lehetőség.

DSC_6884

HIK II. FőzőtalálkozóHozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.