Szerző: Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság 2015. március 02.

Harmadik helyezés a farsangi focibajnokságon

A Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet február 27-én, immár második alkalommal rendezte meg a farsangi teremlabdarúgó bajnokságot, melyen a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság csapata is szépen szerepelt.

A Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet idei labdarúgó bajnokságán összesen hat csapat versengett a győztesnek kijáró elismerésért: az intézet csapata mellett a RÁCS SE két csapata, a Future FM Zrt., a Záév Zrt., a Körmendi Rendészeti Szakközépiskola, valamint a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság csapata mérte össze tehetségét. 

A torna két hármas csoportba osztva kezdődött. Az első csoportban a RÁCS SE ellen ugyan alul maradt a katasztrófavédelem válogatottja, de a Future FM csapatát sikerült legyőzniük. A következőkben a 3. helyezésért játszottak a rendőrök csapatával, akik ellen 2-2-es döntetlen után hetesrúgások döntöttek. Baranyai Tamás tűzoltó törzszászlósnak köszönhetően, aki egy büntetőt megfogott, a katasztrófavédelem válogatottja nyerte a mérkőzést, így a csapat a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

A mérkőzések végén a torna gólkirályát is megválasztották, a címet Varga László tűzoltó főtörzsőrmester nyerte el.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.