Szerző: ORFK Kommunikációs Szolgálat ; Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. október 09.

Németh Gergely törzsőrmester a kecskeméti buszbaleset rendőr áldozata

Szolgálatteljesítés közben, Kecskemét térségében 2017. október 9-én közúti közlekedési baleset következtében életét vesztette Németh Gergely rendőr törzsőrmester, a Készenléti Rendőrség járőrvezetője.

Németh Gergely rendőr törzsőrmester

Németh Gergely 1987. május 30-án született Sátoraljaújhelyen.

2011. január 1-jei hatállyal próbaidőre kinevezték a Készenléti Rendőrség Rendészeti Igazgatóság állományába járőrnek, őrmesteri rendfokozatba.

2017. február 1-jétől a Készenléti Rendőrség Kelet-magyarországi Határrendészeti Igazgatóság Határvadász Bevetési Főosztály Határvadász Bevetési Osztályán járőrvezető beosztásban dolgozott.

A rendőrség megrendülve és együttérzéssel osztozik az elhunyt rendőr családjának fájdalmában.

 

Korábban írtuk:


Hétfőn délelőtt történt az M5-ös autópályán az a közlekedési baleset, amelyben két kamion és egy busz ütközött. A balesetben két ember életét vesztette, egyikük szolgálatban lévő rendőr volt.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közleményei:

13:27

A Kecskemét közelében történt balesetben a buszsofőr és egy szolgálatot teljesítő rendőr veszítette életét.

Az október 9-én 11 óra 45 perc körül az M5-ös autópálya 87-es kilométerénél a Budapest felé vezető oldalon két tehergépkocsi és egy autóbusz eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött.

A rendelkezésre álló adatok szerint a rendőrségi szolgáltatást végző civil autóbusz sofőrje, illetve egy a buszon utazó hivatásos rendőr a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A jelenlegi adatok szerint a buszon utazó rendőrök közül 3 fő súlyosan és 12 fő könnyebben sérült meg.

A helyszínelés továbbra is teljes útlezárás mellett folyik.

 

12:02

A rendelkezésre álló adatok szerint október 9-én 11 óra 45 perc körül az M5-ös autópálya 87-es kilométerénél a Budapest felé vezető oldalon két tehergépkocsi és egy autóbusz eddig tisztázatlan körülmények összeütközött. A baleset következtében az elsődleges adatok szerint többen megsérültek.

A helyszínelés idejére a rendőrök teljes szélességében lezárták az autópálya Budapest felé vezető oldalát. A forgalmat a sztrádáról a 91-es kilométernél az 54-es számú főútra terelik.

 

A katasztrófavédelem közleményei:

2017. október 09. 12:55

Két halálos áldozata van az M5-ösön történt balesetnek

Meghalt a sofőrje és egyik utasa annak a busznak, amely kamionnal ütközött az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 87-es kilométernél, Kecskemét térségében. A balesetben több ember megsérült, ezért őket a mentők ápolják. A buszból négy beszorult embert a kecskeméti hivatásos tűzoltók szabadítottak ki feszítővágó eszközzel, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett. A baleset miatt a sztrádát mindkét irányban lezárták.

2017. október 09 12:38

Meghalt a buszvezető az M5-ösön történt balesetben

Összeütközött két kamion és egy busz az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 87-es kilométernél, Kecskemét térségében. A balesetben a busz sofőrje meghalt. A buszba négy ember beszorult, kiszabadításukon a kecskeméti hivatásos tűzoltók dolgoznak feszítővágó eszközzel, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett.

2017. október 09 12:16

Összeütközött két kamion és egy busz az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 87-es kilométernél, Kecskemét térségében. Az elsődleges információk szerint a buszba négy ember szorult be, kiszabadításukon a kecskeméti hivatásos tűzoltók dolgoznak feszítővágó eszközzel. A baleset miatt mindkét irányban lezárták a sztrádát.

Hozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.