Barion Pixel
Szerző: 112Press 2021. május 08.

Videó: Halálos baleset utáni műszaki mentés Celldömölk közelében

Egy Celldömölk felé közlekedő Audi ütközött frontálisan munkásokat szállító Bova autóbusszal, miután egy Mercedes kamion a busz előzésébe kezdett 2021. május 6-án, a 834-es úton.

A balesetről korábban részletesen beszámoltunk.  Videónkban a rendőrség, a katasztrófavédelem Vas megyei szóvivője mellett a mentőszolgálat regionális igazgatója ad tájékoztatást arról, mi történt.

Ahogyan arról már a baleset után beszámoltunk, az esetnek volt egy harmadik résztvevője is, egy kamion, ami a busz előzésébe kezdett az egyenes szakaszon. Értesülésünket a rendőrségi közlemény erősítette meg. „Egy nemesszalóki lakos személyautóval közlekedett Pápa felől Celldömölk irányába, amikor a 21-es kilométerszelvényben vele szemben egy járműszerelvény egy autóbusz előzésébe kezdett. A személyautó vezetője elvesztette uralmát járműve felett, átsodródott a szemközti sávba, ahol összeütközött a vele szemben közlekedő autóbusszal.”

Információnk szerint az autóbusz vezetője az árok széléig lehúzódott az utasokat szállító busszal, hogy elkerülje az ütközést a sodródó Audival.

Hallos baleset Celldömölk közelében

A rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

Két fiatal halt meg a busznak ütközött Audiban Mersevátnál - 14-en megsérültek




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.