Barion Pixel
Szerző: Videó: Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó százados, Fejér MKI / 112Press 2020. október 15.

Cérnával húzta le a sérült ujjra szorult karikagyűrűt a tűzoltó - videó

Az asszony kertészkedés közben szúrta meg az ujját a gyűrű alatt. Nem tulajdonított neki nagyobb jelentőséget, de reggelre nagyon bedagadt az ujja. Cérnát vett magához és besétált a székesfehérvári tűzoltólaktanyába. A többit megmutatjuk videón.

Egy székesfehérvári nő azzal a kéréssel kereste meg a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit a laktanyában, hogy segítsenek levenni gyűrűjét sérülés miatt megduzzadt ujjáról. Az előző nap kertészkedő asszony a gyűrű alatt megszúrta az ujját, de akkor még nem gondolta, hogy komolyabb sérülésről van szó.

Reggelre az ujja nagyon bedagadt. Az asszony varrócérnát is hozott magával, mert egy videóban látta, hogy annak segítségével könnyen eltávolítható az ékszer.

Tűzoltó távolít el karikagyűrűt bedagadt ujjról, cérna segítségével

A közösen kidolgozott taktikával pár percen belül lekerült a karikagyűrű a bedagadt ujjról. A tűzoltók a cérna egyik végét átbújtatták a gyűrű alatt, míg a másik végét a gyűrű előtt tekerték rá szorosan az ujjra. Amikor az ékszer alatti cérna végét nagy ívben tekerték le, akkor az így lebomló cérna maga előtt tolta a gyűrűt.

Tűzoltó távolít el karikagyűrűt bedagadt ujjról, cérna segítségével

Miután az ékszer lekerült a nő ujjáról, láthatóvá vált az alatta lévő sérülés, ezért az egyik tűzoltó a kisfia egyik gyerekragtapaszát is neki ajándékozta. 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.