Barion Pixel
Szerző: Győr-Moson-Sopron RFK 2017. augusztus 14.

Kórházból lopott pénztárcát a férfi Győrben - keresik a rendőrök

A férfi egy győri kórházban emelt el pénztárcát egy folyosón őrizetlenül hagyott táskából, majd nem sokkal később feltehetőleg ugyanaz a személy már bankautomatánál próbált pénzt felvenni. Aki felismeri a kórházi tolvajt értesítse a rendőrséget!

A Győri Rendőrkapitányság a 08010/1791/2017. bűnügyi számon indított eljárást lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Győri kórházból lopott a férfi, keresi a rendőrség

A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2017. május 20-án 11 óra 25 perc körül a győri kórház egyik folyosóján egy széken őrizetlenül hagyott táskából ellopta a sértett pénztárcáját. Egy ismeretlen férfi a tárcában található bankkártyával később készpénzt próbált meg felvenni.

Győri kórházból lopott a férfi, keresi a rendőrség

A Győri Rendőrkapitányság kéri, hogy aki felismeri a képeken látható ismeretlen férfit vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon (9024 Győr, Zrínyi út 54.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.