Barion Pixel
Szerző: Vas Megyei Rendőr-főkapitányság 2015. március 11.

Garázda, határsértő és tolvaj került rendőrkézre

Az elmúlt 24 órában történtek Vas megyében.

  • Egy szombathelyi üzletben hangoskodó helyi lakost állítottak elő a Szombathelyi Rendőrkapitányság munkatársai 2015. március 10-én. A rendőrök a férfit kihallgatták és vele szemben – őrizetbe vétele mellett – garázdaság elkövetése miatt szabálysértési eljárás indult.
     
  • A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Vasúti Alosztályának munkatársai egy afgán férfit igazoltattak a szombathelyi vasútállomáson 2015. március 10-én. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a külföldi a schengeni tagállamok területére történő beutazási és ezekben az országokban tartózkodási tilalom hatálya alatt áll. Meghallgatásán elmondta, hogy Ausztria felé szándékozott elhagyni az országot. A határsértővel szemben idegenrendészeti eljárás indult.
     
  • Elfogták a rendőrök azt a sárvári férfit 2015. március 10-én, aki a megalapozott gyanú szerint egy Sótony külterületén található pulykatelepről több alkalommal, összesen közel hatvanezer forint értékben szárnyasokat tulajdonított el. Az 53 éves B. Lászlót kihallgatták és vele szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Sárvári Rendőrkapitányság.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.