Barion Pixel
Szerző: 112Press / Tánczos Mihály 2024. február 21.

Frontálisan ütközött egy BMW egy Nissannal, miután egy VW oldalába is belehajtott a 87-esen

A baleset okozója hosszabb idő után ült újra a volán mögé, nem várta meg, hogy a fia elvigye a munkahelyére. Ketten megsérültek a Táplánszentkereszt és Tanakajd között történt balesetben.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt a 87-es főúton, Tanakajd közelében 2024. február 21-én délelőtt.

Egy Táplánszentkereszt felől érkező BMW személyautó eddig tisztázatlan okból áttért a menetirány szerinti bal oldalra és érintőlegesen ütközött egy szemből érkező, szabályosan közlekedő Volkswagennel.

A Volkswagenben ülő házaspár megúszta, az autójukkal csak érintőlegesen ütközött a BMW

Az okozó autója ezután frontálisan ütközött a Volkswagen mögött érkező Nissannal, ami ettől az árokba csapódott. A szemtanúk azonnal megálltak segíteni. Az elmondásuk alapján a balesetben vétlen nő ki tudott szállni  az autójából és kérte, hogy hívjanak hozzá mentőt. A sofőr használta a biztonsági övét és az elsődleges adatok alapján nem szenvedett súlyos sérülést.

Frontálisan ütközött a Nissannal egy BMW Tanakajd közelében, a 87-es főúton

A BMW-t vezető férfit a baleset részesei és a szemtanúk is ismerték a munkája miatt. Azt is tudták róla, hogy súlyos betegségen esett át néhány évvel ezelőtt, emiatt azóta a munkahelyére a felesége és a fia szállították. Az okozó fia is a helyszínre érkezett és azt kérdezte az édesapjától, hogy miért nem várta meg őt? Mint kiderült, a férfi hosszú idő óta először ült a volán mögé. Az elsődleges adatok alapján ő sem szenvedett súlyos sérülést.

Frontálisan ütközött a Nissannal egy BMW Tanakajd közelében, a 87-es főúton

A 87-es út érintett szakaszán rendőri irányítás mellett, egy sávon haladhatott a forgalom, csak a műszaki mentés ideje alatt alakult ki nagyobb torlódás. A Volkswagenben senki nem sérült meg, az autó a bal hátsó kerekének kicserélése után saját abroncsain hagyta el a helyszínt, de csak a közeli településig gurultak a sérült futóművű járművel.

 

Autómentő szállította el a roncsokat

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.