Barion Pixel
Szerző: 112Press / Tánczos Mihály Zene: Rácz Gábor / anonim 2022. december 24.

Fogvatartottak zenés karácsonyi összeállítása a 112Press nézőinek

Rendhagyó karácsonyi zenét mutatunk olvasóinknak. A büntetését Szombathelyen töltő két fogvatartott a kérésünkre zenélt és énekelt kameránk előtt. Ők nem tölthetik szeretteikkel az ünnepeket, de a dalokkal átadhatják az érzéseiket.

Nagyon sok helyen ma este összegyűlnek a közeli családtagok, vagy internetes videókapcsolaton keresztül kívánnak egymásnak boldog karácsonyt. A büntetésüket töltőknek erre nincs lehetőségük, így számukra a karácsony inkább fájdalmas ünnep, hiszen nem ölelhetik meg a szeretteiket és nem mondhatják el nekik szabadon az érzéseiket.
 
Amikor azon gondolkodtunk, hogy milyen profilunkba vágó tartalommal lephetnénk meg karácsonyra az olvasóinkat, nézőinket, akkor még nem voltunk biztosak abban sem, hogy lesz-e olyan elítélt, aki vállalja, hogy zenél és énekel a kameránk előtt. Azt sem tudhattuk, hogy a büntetés-végrehajtástól kapunk-e engedélyt a felvétel elkészítésére.
 
 
Az itt látható két videó bizonyítja, hogy kérésünk megértő fülekre talált. Rácz Gábor ráadásul hozzájárult az arca, neve bemutatásához is, míg a másik előadónk kérte, hogy az arcát ne mutassuk. Ezért takarja őt a karácsonyi csengő. Mi pedig mindkettőjüknek köszönjük, hogy igent mondtak a felkérésre és zenéltek nézőinknek.
 
 
Kérjük olvasóinkat, hogy a videóknál emberi hangon írják le a gondolataikat az elhangzott dalokkal kapcsolatban!
 
Köszönjük a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának és a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézetnek, hogy lehetővé tették a felvételek elkészítését!

Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.