Barion Pixel
2016. június 23.

Két rendőrautót és négy rendőrt nem vett észre a figyelmetlen sofőr a 84-esen

Figyelmetlen sofőr hajtott el a rendőrök mellett egy teljes útlezárásnál, majd nehezen értette meg, hogy nem gurulhat el a roncsok között. Végül majdnem összetörte az egyik rendőrautót, amíg a táskájában keresgélt. Nehezen hihető, ugye? Képeken mutatjuk.

Néha hihetetlen dolgokat produkálnak a sofőrök egy-egy baleseti helyszínen. Rendszeresen beszámolunk az anomáliákról és időnként megkapjuk, hogy ilyen nincs, ezeket csak mi találjuk ki. Az egyik ilyen esetet képekkel mutatjuk meg olvasóinknak, a fotók június 7-én készültek. Figyelem, a képek nem illusztrációk!

1. A Volkswagen vezetője elhajtott a rendőrautók és rendőrök mellett a 84-es főúton. Az utat záró és forgalmat elterelő rendőrök jeleztek kollégájuknak, aki félreállította a járművet.

SnapShot(37)

2. "Elnézést, nem vettem észre!" - mosolygott rá a hölgy a rendőrre, amikor  az közölte vele, hogy elhajtott az útzár mellett. (Érdemes megnézni az első képet, messziről is mennyire beleolvadnak a rendőrautók és rendőrök a tájba. Tényleg szinte észrevehetetlenek...)

SnapShot(39)

3. Meg kell fordulni és visszamenni - mutatta a rendőr...

SnapShot(40)

4. De én arra mennék tovább - mutatta a sofőr.

SnapShot(41)

5. Forduljon meg és menjen vissza!  - ismételte meg a béketűréséből kizökkenthetetlen rendőr.

SnapShot(42)

6. A sofőr feladta és visszafordult.

SnapShot(43)

7. A figyelmetlen sofőr megnyert magának egy ellenőrzést. Jelezték neki, hogy álljon meg a rendőrautó mögött és adja át az iratait.

SnapShot(46)

8. A sofőr az anyósülés környékén keresgélt valamit...

SnapShot(47)

9. ...autója pedig gurulni kezdett a lejtőn. Az egyik rendőr ugrott oda és húzta vissza az autót. Ha a VW ütközik a rendőrautóval, akkor a rendőröknek az még komoly papírmunkát jelentett volna. A sofőr ezt sem vette észre.

SnapShot(48)

10. A figyelmetlen és ügyetlen sofőr információink szerint figyelmeztetéssel megúszta. Bennünk viszont motoszkál a kisördög: ha a vezető nem vesz észre két főúton álló, bekapcsolt fényhidas rendőrautót és négy rendőrt, akkor hogyan észleli a Stop-táblákat, vagy az úttesten áthaladó óvodáscsoportot?

SnapShot(49)

Továbbá ha az úton előtte roncsok, mentőautók, tűzoltóautó és mentőhelikopter található, akkor mégis hogyan akart elmenni mellettük? A fotókon nem látható helyszín így nézett ki:
 

 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.