Barion Pixel
Szerző: GYSEV 2014. december 03.

Felavatták a GYSEV CARGO mozdonyt

Felavatták ma a soproni vasútállomáson a GYSEV CARGO Zrt. első tematikus, matricázott mozdonyát. Az árufuvarozó vasútvállalat az MRCE társaságtól bérli a mozdonyt. A két vállalat képviselői közösen avatták fel a GYSEV CARGO zöld-sárga-fehér színvilágát tükröző Taurust, amely Magyarország mellett a szomszédos Ausztriában is rendszeresen közlekedik.

A GYSEV CARGO Zrt. szakemberei több terv közül választották ki a tematikus mozdony szín-, és formavilágát, amely az árufuvarozó vállalat logójához és arculatához illeszkedve szimbolizálja a cég által képviselt értékeket: a lendületet, a frissességet, a rugalmasságot és az innovációt.

GYSEV_CARGO_mozdony_totál

„A GYSEV CARGO Zrt. számos beruházást valósított meg, illetve tervez a közeljövőben annak érdekében, hogy társaságunk versenyképes, magas minőségű szolgáltatásokat tudjon nyújtani a meglévő és leendő partnereinknek. Ennek a fejlesztésnek az egyik eleme az itt látható mozdony is, melyet az MRCE-től bérlünk 2014 szeptembere óta. A mozdonybérléssel is az volt a célunk, hogy a megnövekedett áruszállítási igénynek még rugalmasabban tudjunk eleget tenni – mondta az avatóünnepségen Skála János, a GYSEV CARGO Zrt. vezérigazgatója.

A felmatricázott Taurus mozdonyt a vállalat az Mitsui Rail Capital Europe (MRCE) nevű cégtől bérli, amelynek képviselői szintén jelen voltak az ünnepségen. A GYSEV CARGO mozdonyt kizárólag teherfuvarozásban használják vontatási tevékenységre Magyarország, ill. Ausztria területén.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.