Barion Pixel
Szerző: Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság 2017. június 28.

Erkélyen rekedt emberhez és füstölő járművekhez vonultak a vasi tűzoltók

Szombathelyen a Felsőőr utcában ragadt egy ember a harmadik emeleti erkélyén, a Sas utcában pedig egy villanymozdony klímája füstölt. Cserpeg és Tormásliget között aratás közben egy kombájn kezdett szikrázni, füstölni.

Erkélyen rekedt egy ember Szombathelyen

A segítséget kérő ember a harmadik emeleti erkélyről nem tudott a lakásába bejutni. A Szombathely Felsőőr utcai négyemeletes társasház erkélyéről a szombathelyi hivatásos tűzoltók magasból mentő gépjárművel az erkélyen rekedt embert lementették. Az esetnél személyi sérülés nem történt.

1.

Szikrázott és füstölt egy kombájn

Csepreg és Tormásliget között aratás közben vette észre a gépkezelő, hogy szikrázik és füstöl a kombájn motortere.  A szombathelyi hivatásos és a csepregi önkormányzati tűzoltók kiérkezése előtt az izzást, füstölést a gépen elhelyezett tűzoltó készülékkel annak vezetője megszüntette. A tűz a gabonatáblára nem terjedt át, az esetnél személyi sérülés nem történt.

2.

Villanymozdony klímája füstölt Szombathelyen

Szombathelyen a Sas utcában a javítóműhelyben gyulladt ki a mozdony tetején található berendezés. A szombathelyi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a helyi dolgozók a mozdonyt a műhelyből kivontatták, a tüzet tűzoltó készülékkel eloltották. Az egység egy vízsugárral a berendezést lehűtötte, az estnél személyi sérülés nem történt.

3.

Fotó: Nagy Imre tűzoltó főtörzsőrmester Szombathelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.