Barion Pixel
Szerző: ORFK / 112Press Frissítve: 2017. január 11.

Eltűnés miatt körözött személyek az elmúlt egy hónapban

Húsz eltűnt személy megtalálásához kérjük olvasóink segítségét. Közöttük vannak csellengő diákok, de olyanok is, akik komoly bajban lehetnek az egészségügyi állapotuk miatt. Az országban bárhol felbukkanhatnak, de nem kizárt, hogy közülük többen már külföldön tartózkodnak. Sajnos néhány esetben valószínű, hogy az eltűnt személy saját maga ellen fordult...

Balogh Ibolya

Balogh Ibolya

Balogh Ibolya 2.


Ignéczi Gyöngyi

Ingéczi Gyöngyi

Ignéczi Gyöngyi 2.

Boros Boglárka Szeréna

Boros Boglárka Szeréna

Boros Boglárka Szeréna 2.

Balogh Bence

Balogh Bence

Balogh Bence 2.

Danó Dorottya

Danó Dorottya

Danó Dorottya 3.

Dávid Vanessza

Dávid VanesszaDávid Vanessza 2.

Petrik Noémi

Petrik Noémi

 

Petrik Noémi 2.

 

 

Inzsöl Aida

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást folytat Inzsöl Aida eltűnése ügyében.

A lány 2016. december 10-én 19 óra körüli időben egy Budapest VIII. kerületi lakásból ismeretlen helyre távozott. A felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre.

Inzsöl Aida

A fiatal lány 155 centiméter magas, átlagos testalkatú. Haja hosszú, sötétbarna, arca kerek. Eltűnésekor zöld terepszínű kabátot és világosszürke felsőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Inzsöl Aidát felismeri, tartózkodási helyéről, vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, hívja a 06 (1) 236-2840 telefonszámot.

Szücs Zsuzsanna

A Dombóvári Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Szücs Zsuzsanna eltűnése ügyében. A 20 éves nő 2016. november 28-án ismeretlen helyre távozott székesfehérvári munkahelyéről, életjelet azóta nem ad magáról.

Szücs Zsuzsanna

Az eltűnt nő körülbelül 175 centiméter magas, világos bőrű, erős testalkatú, váll alá érő, fekete hajú, kerek arcú, barna szemű. Nyakának bal oldalán, valamint jobb kézfején egy „Csaba” feliratú tetoválás látható. Eltűnésekor viselt ruházata ismeretlen.

A Dombóvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható nő tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, keresse fel a Dombóvári Rendőrkapitányságot, vagy hívja a 06/74/566-070-as telefonszámot.

 

Szalainé Balog Klára

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság eljárást folytat Szalainé Balog Klára eltűnése miatt. (2016. december 19.)

A nyomozás adatai alapján az 50 éves nő gyöngyöspatai otthonából 2016. október 5-én a reggeli órákban ismeretlen helyre távozott egy kék színű VW Polo típusú gépkocsival. A felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre.

Szalainé Balog Klára

Szalainé Balog Klára körülbelül 176 cm magas, vékony testalkatú, világosbarna hajú, szeme kékeszöld. Eltűnésekor fekete színű farmert és ujjatlan felsőt, valamint csizmát és egy kabátot viselt. Továbbá egy sötétkék színű válltáska volt nála.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható nőt felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja 37/312-551 telefonszámot.

 

Bujdosó Szintia

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX-XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága körözési eljárást folytat a kiskorú Bujdosó Szintia Anna eltűnése ügyében.

Bujdosó Szintia Anna

A 14 éves kislány 2016. december 22-én engedéllyel távozott egy budapesti lakásotthonból, ahova 2016. december 23-án 16 óráig kellett volna visszaérkeznie. Azonban a kislány jelen pillanatban ismeretlen helyen tartózkodik, a felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX-XXIII. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Bujdosó Szintia Annát felismeri, tartózkodási helyéről, vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, hívja a 06-1-421-1800-as telefonszámon.

 

 Frecskó Zoltán

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVI. kerületi Rendőrkapitánysága körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 34 éves budapesti Frecskó Zoltán eltűnése ügyében.

Frecskó Zoltán

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVI. kerületi Rendőrkapitányságra 2016. december 24-én érkezett bejelentés, hogy a férfit 2016. december23-án 13 óra óta nem érik el, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem adott magáról. A férfi felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVI. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Frecskó Zoltánt felismeri, tartózkodási helyéről, vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, hívja a 06-1-407-0767-es telefonszámon.

Bognár Beatrix

 

A Komáromi Rendőrkapitányság eljárást folytat a 16 éves Bognár Beatrix eltűnése ügyében.

 

 

 

 

Bognár Beatrix

A lány 2016. november 16-án egy komáromi gyermekotthonból ismeretlen helyre távozott és azóta életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre.

Bognár Beatrix körülbelül 170 centiméter magas, haja színe barna, vékony testalkatú, szeme színe zöld. Eltűnésekor fekete színű farmernadrágot és barna bőrkabátot viselt.

A Komáromi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a lány hollétével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-34-517-777-es telefonszámot.

Heincz Mihály

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 59 éves Heincz Mihály eltűnése ügyében.

Heincz Mihály

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányságára 2016. december 29-én a férfi családtagjától érkezett bejelentés, hogy Heincz Mihály december 28-ról 29-re virradó éjszaka a lakásából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Heincz Mihályt felismeri, tartózkodási helyéről, vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, hívja a 06-1-421-1800-as telefonszámot.

 

Seres András

 

A Szerencsi Rendőrkapitányság körözési eljárás keretében vizsgálatot folytat Seres András eltűnése miatt.

 

Seres András

A rendőrségen a megyaszói Szent Zotikosz Gyermekvédelmi Intézmény Gézengúz Lakásotthon képviselője tett bejelentést, mely szerint a 16 éves Seres András az intézményből 2016. november 28-án engedély nélkül ismeretlen helyre távozott. A felkutatására eddig tett intézkedések nem vezettek eredményre.

Az eltűnt fiú megközelítőleg 160 centiméter magas, vékony testalkatú, vöröses barna hajú, arca hosszúkás.

A Szerencsi Rendőrkapitányság (3900 Szerencs, Bekecsi út 10. szám) kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik az eltűnt személlyel kapcsolatban, hivatali munkaidőben hívja a 47/563-340-es telefonszámon az ügy előadóját. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja a 06-46/514-506-os telefonszámon hívható.

Mihály Attila

A Kecskeméti Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Mihály Attila 47 éves kecskeméti lakos eltűnése ügyében.

A férfi 2016. december 15-én Kecskemétről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, tartózkodási helye ismeretlen. A rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre.

Mihály Attila

Az eltűnt körülbelül 172 centiméter magas, hozzávetőleg 100 kilogramm testsúlyú, barna rövid hajú, barna szemű. Jellemző rá, hogy a jobb lábára sántít.

Eltűnése napján fekete pufi dzsekit viselt, aminek a belső bélése feltűnő narancssárga színű, illetve zöldes barna bakancsot, fekete farmert, és zöld pólót viselt.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon.

 

Fodor László

 

A Karcagi Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a képen látható Fodor László karcagi lakost.

 

A rendelkezésre álló adatok szerint a 89 éves férfi 2016. december 23-án ismeretlen helyre távozott karcagi otthonából, azóta életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A keresett férfi körülbelül 160 centiméter magas, sovány testalkatú. Arca vékony, szeme színe barna, erősen kopaszodó, a haja őszes. Eltűnésekor barna színű, kockás zakót viselt.

Fodor László

 

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, látta vagy tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrségen, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot.

 

Gergely Judit

A Keszthelyi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Gergely Judit eltűnése ügyében.

Gergely Judit

A 24 éves fiatal lány 2016. december 15-én munkahelyéről, ismeretlen helyre távozott és azóta életjelet nem adott magáról. A nő felkutatására tett eddigi rendőri intézkedések, nem vezettek eredményre.

Gergely Judit körülbelül 170-175 centiméter magas, vékony testalkatú, haja szőke, vállig érő, szemüveget hord. Eltűnésekor viselt ruházata nem ismert.

A Keszthelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Gergely Juditot felismeri és tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-83-312-234-es telefonszámot.

 

 Szkupi Krisztián

A Debreceni Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Szkupi Krisztián eltűnése ügyében.

Szkupi Krisztián

Szkupi Krisztián debreceni lakos 2017. január 9-én tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott és azóta életjelet nem adott magáról. A férfi felkutatására tett eddigi rendőri intézkedések nem vezettek eredményre.

A 31 éves férfi 187 centiméter magas, átlagos testalkatú, barna szemű, barna hajú, körszakállas. Eltűnésekor fekete szövetkabátot, kék farmert viselt.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon.

Czigány István Márió

A Soproni Rendőrkapitányság eljárást folytat egy 16 éves fiú eltűnése miatt. Czigány István Márió 2016. december 2-án egy hegykői gyermekvédelmi intézetből engedély nélkül távozott, azóta életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Czigány István Márió

A fiatalkorú fiú 160 centiméter magas, normál testalkatú. Haja barna színű és kétoldalt felnyírt. Szeme szürkés színű.

A rendőrség kéri, aki a képen látható Czigány István Márió tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Soproni Rendőrkapitányságon, illetve hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon.

 

Névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a fenti személyekről az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112-es telefonszámokon.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.