Barion Pixel
Szerző: Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság 2018. október 27.

Elsőtisztek avatása és főhadnagyi kinevezés a főigazgatóságon

Ünnepélyes keretek között vehették át kinevezésüket a katasztrófavédelem állományának friss elsőtisztjei október 25-én, Budapesten, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon.

Fotó: Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere dr. Góra Zoltán tűzoltó vezérőrnagy, a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója javaslatára kinevezte tűzoltó főhadnaggyá a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság állományába Miskei Balázs tűzoltó zászlóst. A kinevezési okmányok átadását követően az elsőtisztek fogadalmat tettek, az eskü szövegét Brambauer Zsolt tű. alezredes olvasta elő.

Fotó: Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

„Engedjék meg, hogy gratuláljak! Kívánom, hogy tiszti esküjükhöz méltóan végezzék hétköznapi teendőiket. A tisztté válás hosszú folyamat, kívánom, hogy jól hasznosítsák eddigi ismereteiket” - ezekkel a szavakkal indította útnak tiszti pályájukon a frissen kinevezett kollégákat a főigazgató. Dr. Góra Zoltán tű. vezérőrnagy ezt követően az igazgatókhoz intézett szavaiban felhívta a figyelmet arra, hogy támogassák az újonnan kinevezett kollégákat.

Fotó: Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.