Szerző: Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. május 10.

Videó: előzetesben a veszprémi kábítószer kereskedők

A rendőrök 1225 db ecstasy tablettát, 2093,9 gramm amfetamin származékot és 44,8 gramm marihuánát foglaltak le. A drogok utcai forgalmi értéke körülbelül 6 millió forint.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügy Osztálya kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást H. István 51 éves ajkai, B. Dávid 21 éves veszprémi és B. Sándor 52 éves devecseri lakosok ellen.

Kábítószer-kereskedők előzetes letartóztatásban

A Veszprém és Békés megyei rendőrök összehangolt akció során fogták el a három férfit, akik az elmúlt hónapokban rendszeresen értékesítettek kábítószert különböző személyeknek.

Kábítószer-kereskedők előzetes letartóztatásban

A nyomozók a gépjárművek átvizsgálása és házkutatások alkalmával összesen 1225 db ecstasy tablettát, 2093,9 gramm amfetamin származékot, 44,8 gramm marihuánát, mérlegeket, több mint másfél millió forintot és 1000 eurót meghaladó készpénzt foglaltak le.

Kábítószer-kereskedők előzetes letartóztatásban

H. Istvánt, B. Dávidot és B. Sándort a Veszprém megyei rendőrök - őrizetbe vételük mellett - gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására, melyet az illetékes bíróság elrendelt.

Kábítószer-kereskedők előzetes letartóztatásban

A fentiekben leírtakról 2017. május 10-én a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság színháztermében Pogány Péter rendőr ezredes bűnügyi főkapitány-helyettes és Baráth Attila rendőr alezredes bűnügyi osztályvezető számoltak be a média képviselőinek.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtótájékoztatója

Kábítószer kereskedőket fogtak el a veszprémi rendőrök- rendőrségi fotókHozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.