2019. szeptember 11.

Elnémult az éjjel is hangos hirdetőtábla - Köszönjük!

Délelőtt közöltük olvasónk nem éppen visszafogott levelét egy videóval megtámogatva, éjjel pedig visszamentünk megnézni, van-e változás? Volt.

Rendkívül zavaró, irritáló jelenségre hívta fel figyelmünket sajátos stílusban egy olvasónk, mi pedig délelőtt videóval számoltunk be a szombathelyi Fő téren éjszaka is hangosan működő reklámtábláról. A hozzászólások alapján mások is idegesítőnek találták a négy percenként ismétlődő hangos reklámblokkot.

Fél nap múlva visszamentünk a térre, megnézni, hogy változott-e valami és örömmel számolhatunk be arról, hogy a Curtiz - A magyar, aki felforgatta Hollywoodot című film hangos reklámspotja kikerült az egyébként plakátokat rotáló kínálatból. (A filmet holnaptól lehet megtekinteni a Savaria Filmszínházban.)

Hirdetőtábla Szombathely Fő terén

A magunk részéről köszönjük, hogy ilyen gyorsan reagáltak az illetékesek, de hozzátesszük, illett volna előre gondolni a lakók nyugalmára. A videóhoz hozzászólt egy férfi, aki a videóban látható üzlet felett lakik, ő például azt írta, hogy őt nem zavarta a hangos reklám. Más viszont Facebook bejegyzésünknél írta le magvas gondolatait az ellenkezőjéről.

Hirdetőtábla Szombathely Fő terén

Maga a reklámtábla egyébként valóban figyelemfelkeltő módon számol be szombathelyi eseményekről. programokról, így sokkal több emberhez eljut ezek híre, mint a hagyományos plakátokkal.

 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.