Barion Pixel
Szerző: Vas Megyei Rendőr-főkapitányság 2016. március 11.

Rendőrségi elismerés a Szombathelyi Médiaközpont vezetőjének

A szabad magyar sajtó születésének évfordulója alakalmából elismerésben részesítette Lovass Tibort, a Szombathelyi Médiaközpont Nonprofit Kft. ügyvezetőjét dr. Tiborcz János r. dandártábornok, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője.

A főkapitány megköszönte a hiteles tájékoztatás érdekében kifejtett tevékenységet Lovass Tibornak.

Az ügyvezető – felkarolva a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság által a rendészeti és a bűnügyi szakterületet érintően kifejtett preventív tevékenységet – lehetőségéhez mérten teret biztosított a téma megjelenésének a Szombathelyi Városi Televízió által sugárzott adásokban, valamint a televízió internetes felületén.

Lovass Tibor - dr Tiborcz János

Munkatársaival együtt – a Bűnmegelőzési Alosztály által a „Van más út!” elnevezéssel indított program keretében – vendégül látta azokat a fiatalokat, akik kellő elszántsággal és elhivatottsággal viseltetnek kortársaik irányába annak közvetítésére, hogy hozzájuk hasonlóan a helyes úton járjanak és értelmes elfoglaltságot találjanak szabadidejük eltöltéséhez.

A fiatalokban kialakult érzések közvetítésében és kommunikációs készségük csiszolásában segítette munkatársaink tevékenységét a Szombathelyi Médiaközpontban megtartott tréningek alkalmával.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.