Szerző: Nem fizetett hirdetés 2017. november 13.

Társkereső egyenruhásoknak és az egyenruhások kedvelőinek

Az egyenruhásokért rajongóknak és az egyenruhás társkeresőknek segíthet egy új, tematikus, magyar nyelvű társkereső oldal.

Az alábbiakban az egyenruhasok.hu weboldal leírását közöljük. Állást foglalni még nem tudunk arról, mennyire hasznos ez a szolgáltatás, de közreadjuk a lehetőséget, hátha valóban segít az egyenruhás társkeresőknek. Arra azonban felhívjuk a leendő hirdetők figyelmét, hogy a fényképek feltöltése előtt tájékozódjanak az adott szerv éppen aktuális, a közösségi oldalakra és az internetes megjelenésre vonatkozó szabályairól! (Lásd az utolsó bekezdést!)

Idézet az oldalról:

Az egyenruhát viselő férfiak sok nő számára vonzóak. Határozottságot sugároznak, biztonságérzetet adnak, mindannyiunkért dolgoznak. Mindezeken túl az egyenruha stabilitást is sugall, hiszen aki a köz szolgálatában áll, annak mindig lesz munkája, szintén fontos pont a nők gondolkodásában.

Illetve eleve jól néz ki egy férfi egyenruhában. Éppen ezért indult el külföldi mintára az Egyenruhasok.hu társkereső oldal, amin különböző, egyenruhás szervezeteknél dolgozó férfiakkal ismerkedhetnek meg az irántuk érdeklődő nők. Persze nem csak a hölgyeknek szól az oldal, olyan férfiakat is várnak, akik egyenruhás nőkről álmodoznak.

A profil tágan értelmezi az egyenruhát. Orvosok, mentők és ápolók is regisztrálhatnak. 

Az alapító, Györfi András szerint ilyen célú társkereső oldalak a világ számos országában vannak, Angliában és Amerikában sok éve létezik a modell. Meglátjuk, hogy nálunk milyen sikereket érhet el az oldal.

Az egyenruhasok.hu szabályzatában is felhívja a figyelmet a bevezetőben említettekre:

Egyenruhás szervezeteknél dolgozók internetes szerepléséről

Az egyenruhasok.hu portál egy társkereső felület, amely kifejezetten az egyenruhát viselő férfiakkal és nőkkel ismerkedni szándékozó embereknek szól. Kiemelten fontos hangsúlyozni, hogy a Magyarországon jelenleg hatályos rendelkezések, törvények szerint rendőrök nem szerepelhetnek az Interneten úgy, hogy publikussá teszik a rendőrség állományába tartozásuk tényét.

Nem szerepelhetnek továbbá egyenruhájukban készült képpel. Hasonló szabályozás vonatkozik katonákra és egyéb szervezetek képviselőire egyaránt. Ha Ön valamilyen egyenruhás, fegyveres vagy egyéb (rendvédelmi) szervezet alkalmazásában áll, tájékozódnia kell munkáltatójánál arról, hogy regisztrálhat-e az egyenruhasok.hu-ra.

Címlapképünk illusztráció. Forrás 999date.co.uk
A 112press.hu-nak nincs köze a társkereső oldalhoz, az ajánlóból semmilyen előnyünk nem származik.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.