Barion Pixel
Szerző: Vas Megyei Rendőr-főkapitányság 2016. október 05.

Cserbenhagyó MAN nyergesvontatót keresnek a körmendi rendőrök

Szeptember 30-án, pénteken a 74-es főúton a keresett kamion nekiütközött a szemből érkező teherautó tükrének és betörte a jármű bal oldali ablakát, majd megállás nélkül továbbhajtott.

A Körmendi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat cserbenhagyás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen személlyel szemben.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen forgalmi rendszámú, MAN típusú járműszerelvény közlekedett a 74-es számú főútvonalon Vasvár felől Győrvár irányába 2016. szeptember 30-án, pénteken 10 óra 35 perc körül. A nyergesvontatóból és a hozzá kapcsolt félpótkocsiból álló jármű haladása során, nekiütközött egy, a szemközti sávban haladó tehergépkocsi bal oldali visszapillantó tükrének, amelynek következtében a jármű bal oldali ablaka betört. A balesetet követően a jármű vezetője megállás nélkül távozott a helyszínről. Az ütközés következtében személyi sérülés nem történt.

A közlekedési balesetben érintett jármű különös ismertető jele, hogy a kabinjának elején található lökhárító és a kabin alsó lépcsője piros színű; az ajtó alsó része, a sárvédőív, valamint a kabin oldalüvege mögötti rész pedig kék színű. A fülke többi része fehér színűre festett. A kabinhoz kapcsolt félpótkocsi piros ponyvás, amelyen fehér színű „Transport Logistics WINS S.A.” felirat található.

A Körmendi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a balesetet látta, vagy annak körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható 06/80/555-111-es zöld számán, vagy a 107-es, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Címlapképünk illusztráció.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.