Szerző: Vas Megyei Rendőr-főkapitányság 2016. január 27.

Biciklis gázolt gyalogost, cserbenhagyás miatt keresik - videó

A kerékpáros elütötte a vele azonos irányba haladó gyalogost, majd miután mindketten a földre estek, felkelt és otthagyta az asszonyt. A gyalogos könnyebben sérült.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen személlyel szemben.


A rendelkezésre álló adatok szerint egy szombathelyi hölgy gyalogosan közlekedett Szombathely belvárosában 2016. január 24-én 11 óra 54 perc körüli időben. Az asszony a Széchenyi István utcában sétált a Fő tér felé, amikor egy vele azonos irányba közlekedő kerékpáros hátulról elütötte.  A balesetben érintett személyek az ütközés következtében a járdára estek, majd a kerékpáros elhagyta a helyszínt. Az asszony az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyebben sérült.

Cserbenhagy biciklisa

A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható kerékpáros személyt felismeri, vagy a baleset körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható 06/80/555-111-es zöld számán (hétfő-csütörtök: 8-16 óra között, péntek: 8-13 óra között), vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Hozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.