Barion Pixel
Szerző: 112Press 2022. június 09.

Buddha-pózban ült a külső sávban egy bódult férfi a szombathelyi Zanati úton

Többen kikerülték az úttesten ülő férfit, végül egy szolgálaton kívüli rendőr segítségével került le a forgalmas útról, majd elterült a járdán és nem volt hajlandó felkelni onnan.

Információnk szerint egy szóváltást követően döntött úgy a középkorú, hajléktalanszállón lakó férfi, hogy kiül a Zanati útra, az autók elé. A döntésében feltehetőleg erősen bódult állapota is közrejátszott.
 
Buddha-pózban ült a forgalommal szembe a bódult férfi Szombathelyen, a Zanati úton
 
A Buddha-pózban ülő férfit többen is kikerülték, majd egy szolgálaton kívüli rendőr állt meg és némi ráhatással véget vetett a meditációnak.
 
A látszólag erősen bódult férfi ekkor a járdán terült el és a kezével robotszerű mozgást végzett. Közben tárcsázták a 112-t.
 
Buddha-pózban ült a forgalommal szembe a bódult férfi Szombathelyen, a Zanati úton
 
Munkatársunk ekkor ért a helyszínre és a fekvő férfit látva megállt megkérdezni, szükség van-e segítségre? "Beszélt" a férfival is, aki minden kérdésre próbált válaszolni, de a válaszokból semmit nem lehetett érteni.
 
A kiérkező rendőrök a szálló lépcsőjéig támogatták az illetőt, akiről közben a szálló többi lakója elmondta, hogy nem meglepő a viselkedése és valószínűleg már a járőrök is fejből tudják az adatait.
 
Buddha-pózban ült a forgalommal szembe a bódult férfi Szombathelyen, a Zanati úton
 
A rendőrök mentőt hívtak, mivel a férfinak vérzett a könyöke és nem tudta értelmesen elmondani, vannak-e fájdalmai, vagy mitől bódult?
 
Pancsolt patkányméreg és alkohol, egy kis nyugtatóval
 
Azt csak mi tesszük hozzá, hogy ilyenkor nem csak az olcsó és nagy mennyiségben fogyasztott  alkoholra kell gondolni. Sokan vásárolnak pl. szintetikus kábítószert, "herbált", amiről hiába lehet tudni, hogy pancsolt patkányméreg, de olcsó és órákra kiüti a fogyasztót. Ez azonban nem azt jelenti, hogy az illető csendben elfekszik valahol, hanem időnként nagyon is aktív, csak a cselekedeteire később nem emlékszik.

 

 
A jellegzetes zombi-mozgás is ilyen kábítószerekhez köthető.
 
 
Sokan használnak "lassítót" is a gyorsítók mellé. Az ismert nyugtatókat orvos írja fel a nehéz sorsú embereknek, akik sokszor eladják (vagy némi ráhatásra odaadják) a frissen kiváltott gyógyszereket egy-egy neppernek, majd szemenként visszavásárolják a nyugtatót, antidepresszánst, hogy azt alkohollal keverve egyfajta öntudatlan állapotba kerülve vészeljék át a napot..
 
Korábban egy haláleset helyszínén találkoztunk egy hajléktalan férfival, akire először rá sem ismertünk, pedig korábban többször találkoztunk. Néhány mondatot váltottunk vele.  A beszélgetés egy része videónkban meghallgatható.
 
 
Úgy tudjuk, hogy a nagy tervekből semmi nem lett. A férfi időközben elhunyt.
 

- Kérjük, iratkozzon fel Youtube csatornánkra! -

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.