Barion Pixel
Szerző: Vas Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. július 21.

Strandparti bűnmegelőzéssel - rendőrök "akcióznak" a vízparton

Hétfőn a szombathelyi Tófürdőn fokozott rendőri jelenlétre lehet számítani. A cél nem az ellenőrzés, hanem a figyelem felhívása. Kerékpárok regisztrációjára is lesz lehetőség illetve bűnmegelőzési tanácsokkal, bemutatókkal is készülnek a rendőrök.

Bike Safe regisztráció és Bűnmegelőzési Strandparti Szombathelyen. A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának munkatársai 2017. július 24-én, 9 óra és 12 óra között várják Szombathelyen, a Tófürdő melletti kerékpártárolónál azokat a kétkerekűvel rendelkező állampolgárokat, akik regisztráltatni szeretnék biciklijeiket egy, a Rendőrség számára is hozzáférhető nyilvántartási rendszerbe.

Videónk a tavalyi Bike Safe akcióról

A „Bike Safe” program lényege, hogy a regisztráció alkalmával minden, a kerékpárra vonatkozó adat rögzítésre kerül, amely egy későbbi bűncselekmény esetén megkönnyíti a rendőrség munkáját és elősegíti azt, hogy a kétkerekű mihamarabb visszakerüljön a jogos tulajdonosához.

Bike Safe program Vas megyében 1.

A rendőrökkel a Bűnmegelőzési Strandparti” keretében is találkozhatnak a Tófürdő területén, ahol 10 óra és 15 óra között interaktív játékokkal és bűnmegelőzési tanácsadással várják az érdeklődőket.

Bike Safe program Szombathelyen




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.