Szerző: Videó: Thomas Simon 2019. szeptember 16.

Betörő vígjátékba illő küzdelme a teraszajtóval videón - hét perc után feladta a küzdelmet

Nem jutott be a házba az a markáns arcú betörő, akinek a próbálkozásait biztonsági kamera rögzítette tökéletes szögből 2019. szeptember 2.-án, a nyugat-németországi Hagen városában.

A biztonsági kamera felvételét megnézve az volt az első gondolatunk, hogy ez a teraszajtó gyártójának marketingvideója, aki felkérte a jellegzetes kinézetű férfit, hoigy bohóckodjon pár percet a kamera előtt, de végül erre utaló bizonyítékot nem találtunk.
 
 
A felvételt közzétevő Thomas Simon megnevezte, hol történt az eset. A betörő kb. 10 percet töltött a ház udvarán, az idő túlnyomó részét pedig arra fordította, hogy változatos módon megpróbáljon átjutni a teraszajtón. A videó a legszörnyűbb Zs-kategóriás vígjátékokat idézi,de emellett tanulságokkal is szolgál.
 
Alul nem megy...
 
A jó helyre, jó szögbe telepített kamera hasznos információkkal szolgálhat betörés esetén. Itt a zárt térből nézett kifelé, tehát ahhoz, hogy a betörő elfordíthassa, tönkretehesse először át kellett volna jutnia a teraszajtón. Ez láthatóan nem sikerült a férfinek.
 
Felül sem sikerül...
 
Az is szembetűnő, hogy a nyílászárókat érdemes több szempont alapján kiválasztani és esetleg valamivel több pénzt áldozni rájuk, ha fontos a biztonság.
 
Talán egy fahasáb segítségével...
 
Ha esetleg valaki felismeri a betörőt, kérjük szóljon neki, hogy rengeteg embernek szerzett vidám perceket, a teraszajtó gyártója pedig használhatná ezt a videót terméke népszerűsítésére.
 
Viszlát, Gyíkok, én leléptem!

Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.