Szerző: Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. szeptember 21.

Vasiak nyerték az országos balesethelyszínelő versenyt Móron

Az elmúlt években folyamatosan a legjobbak között szerepeltek a Vas megyei balesethelyszínelők. Az idén felállhattak a dobogó legmagasabb fokára. Forján Sebastián és Puklér András rengeteg baleseti beszámolónkban szerepel, szívből gratulálunk a kitűnő eredményükhöz.

Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Baleset-megelőzési Bizottságának felkérésére a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. szeptember 19-e és 21-e között Móron rendezte meg a VII. Országos Balesethelyszínelő Versenyt. Az elméleti és gyakorlati feladatokból álló megmérettetést 20 csapat részvételével bonyolították le.

Forján Sebastián és Puklér András 2017.

Az ünnepélyes eredményhirdetésre 2017. szeptember 21-én került sor Móron, az Erzsébet téri Művelődési Házban.

Az országos rendezvény az alábbi eredményekkel zárult:

Csapatverseny:

I. helyezett: Vas Megyei Rendőr-főkapitányság csapata (tagok: Puklér András címzetes rendőr törzszászlós és Forján Sebastián címzetes rendőr törzszászlós)

II. helyezett: Heves Megyei Rendőr-főkapitányság csapata (tagok: Zbiskó Péter címzetes rendőr főtörzszászlós és Patkó Zsolt Mihály címzetes rendőr főtörzszászlós)

III. helyezett: Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság csapata (tagok: Wenhardt Attila címzetes rendőr főtörzszászlós és Csucsi Gergely címzetes rendőr zászlós)

A VII. Országos Balesethelyszínelő Verseny díjazottjai

Különdíjak:

a gyakorlati versenyszámban legjobb eredményt ért el: a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság csapata (tagok: Wenhardt Attila címzetes rendőr főtörzszászlós és Csucsi Gergely címzetes rendőr zászlós)

a vezetéstechnikai pályán legjobb eredményt ért el: a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság csapata (tagok: Süveg Péter rendőr főtörzsőrmester és Sárközi Richárd rendőr zászlós)

a legjobb szakmai tesztlapot kitöltő versenyző: Lengyel István rendőr főtörzszászlós, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság állományából

a legjobb KRESZ tesztlapot kitöltő versenyző: Kocsis Zoltán címzetes rendőr törzszászlós, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság állományából    

Puklér András helyszínelő a 87-es főút egyik baleseténél

Forján Sebastián (j.) helyszínel a 86-ps főúton

Puklér András magyarázta el korábban olvasóinknak a rendőri karjelzéseket is

Forján Sebastián közlekedési szituációt tisztáz egy érintett sofőrrel

Forján Sebastián és Puklér András 2017.

Forján Sebastián és Puklér András 2017.

Forján Sebastián és Puklér András 2017.

Forján Sebastián és Puklér András 2017.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.