Barion Pixel
Szerző: Vas Megyei Főügyészség; 112Press 2018. július 06.

Pofozkodók ellen emeltek vádat - súlyos testi sértés és garázdaság

Volt élettársát ütötte arcon egy férfi Szombathelyen, a nő nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. Labdarúgó mérkőzésen ütötte meg a játékvezetőt egy játékos, majd a cipőjét is hozzá akarta vágni, garázdaságért vonják felelősségre.

Felfüggesztett alatt okozott súlyos testi sértést

A Szombathelyi Járási és Nyomozó Ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a vád szerint 2017. decemberében a késő délutáni órákban a szombathelyi Fő téren arcon ütötte volt élettársát, aki a bántalmazás következtében 8 napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

A Szombathelyi Járási és Nyomozó Ügyészség a testi épség elleni bűncselekmény miatt felfüggesztett szabadságvesztés hatálya alatt álló vádlottal szemben végrehajtandó szabadságvesztés kiszabását indítványozta.

 

Kiállítás után megütötte a játékvezetőt

A Szombathelyi Járási és Nyomozó Ügyészség nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a vád szerint 2018. márciusában Szombathelyen megrendezett III. osztályú lapdarúgó mérkőzésen a játékvezető egyik asszisztensének szidalmazása miatt történt kiállítását követően arcon ütötte a játékvezetőt.

A mérkőzés rendezői a további tettlegesség megakadályozása érdekében a vádlott és a játékvezető közé álltak, ekkor azonban a vádlott a cipőjével próbálta a játékvezetőt megdobni.

A Szombathelyi Járási és Nyomozó Ügyészség a vádlottal szemben pénzbüntetés kiszabását indítványozta.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.