Barion Pixel
Szerző: Vas Megyei Főügyészség 2018. szeptember 28.

Anyjától lopott a fiatal lány, óvodában lopta meg munkatársait egy nő

Két tolvaj ellen emeltek vádat Szombathelyen. Az egyik az anyját és unokaöccsét lopta meg, a másik tolvaj pedig óvodai munkatársai pénztárcájára járt rá, amíg le nem bukott.

A Szombathelyi Járási és Nyomozó Ügyészség lopás bűntette és információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntette miatt emelt vádat azzal a fiatal nővel szemben, aki a vád szerint 2018. májusában Szombathelyen ellopta édesanyja
pénztárcáját a benne lévő 80.000 Ft készpénzzel, bankkártyával és hitelkártyával, valamint az unokaöccsének az eltulajdonított pénztárcában lévő személyi igazolványával és egyéb okirataival együtt.

A vádlott ezt követően az egyik szombathelyi bankjegy kiadó automatából 50.000 Ft-ot vett fel jogtalanul az eltulajdonított bankkártya felhasználásával.

A Szombathelyi Járási és Nyomozó Ügyészség a vádlottal szemben büntetővégzésben pénzbüntetés kiszabását indítványozta.

Óvodában lopta meg munkatársait

A Szombathelyi Járási és Nyomozó Ügyészség 3 rendbeli lopás bűncselekménye miatt emelt vádat azzal a nővel szemben, aki a vád szerint az egyik szombathelyi óvodában dolgozott, és meglopta munkatársait. A vádlott 2018. májusától 2018.
augusztusáig három óvodai dolgozótól összesen 72.000 Ft-ot tulajdonított el.

A Szombathelyi Járási és Nyomozó Ügyészség a vádlottat 1 rendbeli lopás bűntettével és 2 rendbeli lopás vétségével vádolja.

 

Címlapképünk illusztráció.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.