Barion Pixel

Címkéhez rendelt hírek - ítélet

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 ...

Fellebbezett az ügyészség - nem csak a B kategóriától tiltották el...

2023. június 05.

Fellebbezett az ügyészség - nem csak a B kategóriától tiltották el az ittas és a helyszínt elhagyó sofőrt

A nem sokkal korábban jelzőtáblát döntő és Renault-jával a helyszínt elhagyó ittas sofőrt egy keményebb oszlop állította meg Szombathelyen. A Szombathelyi Járásbíróság ítélete ellen az ügyész valamennyi járműkategóriát érintő, teljes körű közúti járművezetéstől eltiltás kiszabása érdekében jelentett be fellebbezést.

tovább 0

Felfüggesztett fogházbüntetés a halálos motorbaleset okozójának -...

2023. május 17.

Felfüggesztett fogházbüntetés a halálos motorbaleset okozójának - Renault hajtott Suzuki motor elé Szombathely határában

A személyautó vezetője figyelmetlenül hajtott rá a 86-os főútra 2021. október 5.-én. A menetirány szerinti bal oldalról érkező, szabályosan közlekedő motoros már nem tudott megállni. Az eldőlő motorjával együtt nekicsapódott a Renault oldalának és a helyszínen elhunyt.

tovább 0

A Győri Ítélőtábla szerint is bűnös a magatehetetlen férjét...

2023. április 20.

A Győri Ítélőtábla szerint is bűnös a magatehetetlen férjét agyonverő idős asszony

Az ittas asszony 2021. július 13-ról 14-re virradó éjszaka Náraiban egy felmosónyéllel és egy mankóval legalább fél óráig ütlegelte az ellenállás kifejtésére képtelen férjét, aki belehalt a sérüléseibe. Az idős asszony 12 év fegyházbüntetést kapott és feltételesen sem bocsátható szabadlábra. A Győri Ítélőtábla helybenhagyta az asszony korábbi büntetését.

tovább 0

Orrba vágta a Parlament őrét az ittas amerikai fiatal -...

2023. április 12.

Orrba vágta a Parlament őrét az ittas amerikai fiatal - felfüggesztett börtönbüntetést kapott (videó)

Az ittas fiatalembert magyarul és angolul is felszólította az őr a távozásra, de az illető hadonászni kezdett és ököllel eltalálta az őr orrát. Az esetet a Parlament biztonsági kamerái rögzítették.

tovább 0

Majdnem mindenki hibázott a halálos tömegbaleset résztvevői közül -...

2023. február 21.

Majdnem mindenki hibázott a halálos tömegbaleset résztvevői közül - elkerülhető lett volna a celldömölki baleset

A vezetői engedéllyel nem rendelkező sofőr minimális rutinnal elkerülhette volna a saját és utasának halálával végződő balesetet 2021. májusában. Hibázott az előzésbe kezdő teherjármű vezetője, a megengedettnél gyorsabban hajtó buszsofőr és a magukat be nem kapcsoló utasok is. Nem jogerős ítélet született. Tanulságos adatok az összeállításban.

tovább 0

Két nap alatt kapott 5 év letöltendőt a 18 menekültet összezsúfolva...

2023. január 05.

Két nap alatt kapott 5 év letöltendőt a 18 menekültet összezsúfolva szállító szír sofőr

A szellőzés nélküli raktérben összezsúfolva, étel és ital nélkül szállított menekültek között öt éves gyermek is volt. A kedden Szombathelyen, menekülés után elfogott embercsempész csütörtökön öt év letöltendő börtönbüntetést kapott.

tovább 0

Embercsempész bűnszervezet két szerb tagját ítélték el...

2022. november 24.

Embercsempész bűnszervezet két szerb tagját ítélték el Szombathelyen - részletek a szervezet működéséről

Videónkban meghallgatható a bírósági ítélet kivonata, amely fontos részleteket tartalmaz az embercsempész bűnszervezet működéséről. A most elítélt embercsempész elfogásáról dashcam felvételt mutattunk márciusban.

tovább 0

Kirepült az utas az Audiból - Felfüggesztett börtön és 2,5 év...

2022. november 23.

Kirepült az utas az Audiból - Felfüggesztett börtön és 2,5 év vezetéstől eltiltás a gyorshajtónak

A műszaki engedély nélküli, nem megfelelő állapotban lévő, a megengedett sebességet túllépő kocsi egy kanyarban letért az útról és fák közé csapódott 2020. novemberében. A biztonsági övét nem használó utas kirepült az Audiból és maradandó sérüléseket szerzett. A sofőrt elsőfokon felfüggesztett fogházbüntetésre és vezetéstől eltiltásra ítélte a bíróság. Az...

tovább 0

12 év fegyház az idős férjét bottal agyonverő nárai asszonynak

2022. november 17.

12 év fegyház az idős férjét bottal agyonverő nárai asszonynak

A Szombathelyi Törvényszék különös kegyetlenséggel, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt 12 év fegyházban végrehajtandó szabadságvesztésre, valamint 8 év közügyektől eltiltásra ítélte azt az idős nőt, aki a Vas megyei Náraiban, közös otthonukban bántalmazta a férjét.

tovább 0

Halálos betegséget diagnosztizáltak a csalók - börtönbüntetést...

2022. október 07.

Halálos betegséget diagnosztizáltak a csalók - börtönbüntetést kaptak a termékbemutatón ügyeskedők

Az elsőrendű vádlott hat év fegyházbüntetést kapott és összesen 39 vádlott vonatkozásában hirdettek ítéletet. A termékbemutatókra meghívott idős embereknél súlyos, sokszor halálos betegséget diagnosztizáltak, amire az általuk árult termékek nyújtottak volna megoldást. Az ijedt emberek pedig megvették a "csodaterméket". Az ítélet nem jogerős.

tovább 0
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 ...