Barion Pixel
2018. június 13.

Meghalt a figyelmetlen sofőr - helyszínelés közben csapott le a vihar Jánosházánál

Az Opel vezetője figyelmetlenül hajtott rá a 8-as főútra. A védett úton érkező Ford a vezető ajtajánál ütközött az Opelnek. A 80 év feletti idős férfi a helyszínen életét vesztette.

Veszprém felé tartott a 8-as főúton egy Ford személygépkocsi kedden délután, amikor Jánosháza közelében Nemeskeresztúr felől elé hajtott egy Opel. A Ford vezetője már nem tudta elkerülni az ütközést. Az ütközés után az egyik roncs kidöntötte a vasúti fénysorompót és az autó a síneken állt meg. Emiatt az érintett szakaszon szünetelt a vonatközlekedés, vonat pótoló autóbusztok szállították az utasokat és 40 perc körüli késésre lehetett számítani.

 

2018.06.12.Jánosháza
A baleset következtében az Opelt vezető idős férfi beszorult a járműbe. A gyorsan érkező segítség ellenére az életét már nem lehetett megmenteni. A Ford vezetője nem sérült meg a balesetben, de nagyon megviselték a történtek.
 
Élő videónk a helyszínről.
 

A helyszínelés ideje alatt vihar csapott le Jánosházára, felhőszakadásban és viharos erejű szélben zajlott a helyszínelés és a műszaki mentés. Videónkban ez is látható.

Meghalt a figyelmetlen sofőr - helyszínelés közben csapott le a vihar Jánosházánál



 

Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.