Barion Pixel
2018. június 10.

A busz utasa beszél a két halálos áldozatot követelő balesetről - videó

A fiatalember a buszsofőr mögött utazott, amikor a Dacia félfrontálisan ütközött a járművükkel. Videónkban ő mondja el, mi történt a buszon az ütközés után.

Máj László a Keszthely felé tartó buszon utazott, amikor balesetet szenvedtek. A szemből érkező személyautó tért át a sávjukba és a buszsofőr már nem tudta elkerülni a balesetet. A videóban az ütközés utáni eseményekről beszél az utas.

 
Korábban írtuk
 
A Sárvár felé tartó Dacia eddig tisztázatlan okból tért át a szemközti sávba. A buszvezető látta, hogy nem kerülheti el a balesetet, de megőrizte a lélekjelenlétét és az árokba csapódás után azonnal az utasokkal foglalkozott. Azt a buszból is látták, hogy a személyautóban senki nem élte túl az ütközést.
 
DSC_1662
 
Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt Sárvár közelében a 84-es főúton Sárvár és Gérce között. Egy Sárvár felé haladó Dacia egy egyenes szakaszon áttért a szemközti sávba, ahol félfrontálisan ütközött a Sopronból Keszthely felé tartó távolsági autóbusszal. A busz vezetője próbált lehúzódni a személyautó elől, de nem tudta elkerülni az ütközést, ezután már arra koncentrált, hogy az utasokat szállító autóbusz ne boruljon fel.
 
DSC_1645
 
A buszról lepattanó Dacia ütközött még egy Sárvár felé tartó osztrák rendszámú Opellel is, annak utasai nem sérültek meg. A busz mögött haladó Daewoo személyautó vészfékezéssel tudta elkerülni a balesetet, a sofőr csak annyit látott, hogy a busz fékez és belehajt az árokba.
 
DSC_1632
 
A Dacia utasai az ütközés pillanatában életüket veszítették Ötvenes éveikben járó asszony és férfi halt meg a balesetben, úgy tudjuk, Tolna megyéből érkeztek.  A buszon ülőket és az Opel utasait a mentők megvizsgálták.
 
DSC_1646
 
A helyszínelés teljes útlezárás mellett zajlott, a forgalmat elterelték.
 
 
Félreértések elkerülése érdekében közöljük, hogy a Daciában látható piros foltok az utasfülkében szétszóródott őrölt pirospaprika nyomai.
 

Autóbusszal ütközött a Dacia - ketten meghaltak Sárvár közelében




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.