Barion Pixel
Szerző: Fotó: Jagodits Géza 2016. április 18.

Felgyújtott egy autómentőt és egy motort a szombathelyi fiatal

A fiatalember talán nagyon unatkozott, ezért előbb egy segédmotort gyújtott fel, majd egy autómentőt próbált lángba borítani Szombathelyen. A rendőrök elfogták.

Olvasói fotó: J.G.

Gyújtogatáson értek a rendőrök egy 19 éves helyi lakost Szombathelyen 2016. április 17-én. A fiatal előbb egy segédmotoros-kerékpárt tulajdonított el és gyújtott fel, majd pár utcával arrébb egy gépkocsit tört fel és azt is megkísérelte felgyújtani, de a rendőrök a cselekménye közben rajtakapták. A gyújtogatások során keletkezett tüzet a katasztrófavédelem munkatársai eloltották. M. Dánielt a rendőrök kihallgatták és vele szemben lopás vétség, valamint rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Olvasói fotó: J.G.

Zsömbölygei Pétertől, az autómentő tulajdonosától megtudtuk, hogy a fiatalember egy WD40 palackot lopott ki az autómentőből, ezt fújta rá a jármű oldalára, majd meggyújtotta a folyadékot, ekkor kapták el a rendőrök, a tűzoltók pedig a motortűztől tartottak visszafelé a laktanyába, amikor "belefutottak" az újabb tűzbe. Az autómentő szabályosan parkolt, közel egy társasház falához.

Olvasói fotó: J.G.

 

A fényképeket köszönjük olvasónknak, Jagodits Gézának!


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.