Barion Pixel
2016. április 18.

Lopott volt a felgyújtott motor Szombathelyen - még nincs meg a tulajdonosa

A lopott motorral többször is elesett a 19 éves fiatal, mielőtt felgyújtotta, majd kb. egy kilométerrel arrébb egy autómentőt tört fel, mielőtt azt is megpróbálta lángba borítani. Tettére nem adott magyarázatot.

Információink szerint lopott volt az a segéd-motorkerékpár, amit a 19 éves M. Dániel felgyújtott vasárnap éjszaka, Szombathelyen. Az esetről korábban már beszámoltunk. A motor gazdája eddig ismeretlen. Ha valaki a romok alapján felismeri a képen a saját járművét, vagy esetleg ezután tűnik fel neki, hogy a motor nincs a helyén, az értesítse a rendőrséget!

Aki felismeri a motorját, az jelentkezzen a rendőrségen!

Beszéltünk több olyan emberrel is, aki találkozott M. Dániellel a gyújtogatás előtt, vagy után. Egy férfi felsegítette a földről a fiatalt, miután az elesett a motorral és még örült is, hogy a fiú úgy tolta tovább a motort, amit aztán nem sokkal később felgyújtott a huszárlaktanya kerítése mellett. A férfi alkoholszagot érzett a fiatalon és a szeme alapján azt sem tartja kizártnak, hogy drogozott.

Szombathelyen gyújtogatott a 19 éves M. Dániel

M. Dániel nem sokkal később a Vörösmarty Mihály  utcában feltört egy társasház mellett parkoló autómentőt és az abban talált WD40-et rongyra spriccelve meggyújtotta, majd bedobta a jármű belsejébe, egy több ezer euró értékű segédeszközre. A fiatal ezután az autó oldalára spriccelte a folyadékot és meggyújtotta. Ekkor fogták el a rendőrök és a tűzoltók is pillanatok alatt a helyszínre értek, mert éppen a motor oltásából tartottak vissza a laktanyába.

Szombathelyen gyújtogatott a 19 éves M. Dániel

M. Dániel egykedvűen szemlélte a felhajtást maga körül. Amikor az egyik lakó felháborodva azt mondta neki, hogy a faredőny mögött gyerekek alszanak, akkor megvonta a vállát és azt felelte, hogy "jól van akkor".

Szombathelyen gyújtogatott a 19 éves M. Dániel

Információink szerint M. Dánielnek már korábban megromlott a kapcsolata a családjával az életmódja és balhéi miatt. A fiatalt kihallgatták. Szabadlábon védekezhet.

Szombathelyen gyújtogatott a 19 éves M. Dániel

 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.